İşte Huawei Mate 40 serisinin çıkış tarihi

Huawei Mate 40 ve Huawei Mate 40 Pro’nun piyasaya sürülmesi corona virüs salgını nedeniyle geciktiş. Ancak yine de telefonların bu ay bir noktada piyasaya sürülmesi bekleniyor. Twitter’dan yapılan bir paylaşım bu akıllı telefonunun tam olarak ne zaman çıkacağını bildiğini iddia ediyor.

Geçmişte güvenilir bilgiler paylaşan @rodent950 adlı twitter kullanıcısı, bu akıllı telefon serisinin 22 Ekim’de dünya çapında piyasaya sürebileceğini iddia etti. Çin’de 22 Ekim’de, dünya genelinde ise 30 Ekim’de mağaza içi ön satışlar başlayabilir.

Kayıt için, ‘Android Authority’ herhangi bir başlatma etkinliği hakkında Huawei‘den bir haber almadı. Bu nedenle bu bilgi sızıntısının iddialarını onaylayamayız veya reddedemeyiz.

PS5’TE BAZI PS4 OYUNLARI ÇALIŞMAYACAK

HUAWEI MATE 40 PRO: TÜRÜNÜN SON ÖRNEĞİ

Mate 40 Pro’nun neler sunabileceğini görmekten heyecan duysak da, gemide herhangi bir Google uygulaması olmayacağından eminiz. Ayrıca Huawei yasağı, şirketin işlemcilerini bile üretmesini engellediğinden, bunun Huawei’nin Kirin yonga setine sahip son akıllı telefonu olacağını da biliyoruz.

Bir bakıma, bu akıllı telefon türünün son örneği. Önümüzdeki yıl bu zamana kadar ciddi ciddi bir değişiklik olmadıkça yeni çıkacak olan telefonlar Mate 40 Pro’ya benzemeyecek. Kirin yonga setleri olmayacak ve Google uygulamaları hakkında hiçbir şey söylemeyecek kadar yerleşik Android bile olmayacak.

MATE SERİSİNİN ÖZELLİKLERİ

Yeni Mate serisinin üç farklı telefon içerdiğinden söz ediliyor. Bunlar: Mate 40, Mate 40 Pro ve Mate 40 Pro Plus. Sırasıyla 4300 mAh, 4600 mAh ve 5000 mAh batarya kapasitelerine sahip olmaları bekleniyor. Ayrıca, Huawei Mate 40 serisi 66W hızlı şarj desteğiyle birlikte gelecek.

Üç telefon da delik çentikli bir ekrana sahip olacak. Arka tarafta ise Mate 30 serisindeki halka kamera tasarımı korunacak. Mate serisi yeni EMUI 11 arayüzüyle birlikte gelecek. Yeni arayüz birçok yeniliği de beraberinde getiriyor. Telefonlar, Huawei’nin yeni işlemcisi Kirin 9000’den güç alacak. 5nm üretim teknolojisine sahip olacak işlemciye, 512 Gb’a kadar kapasite ve 12 GB’a kadar RAM eşlik edecek.

Exit mobile version