İspanyolca Temel Kelimeler Öğreten Uygulamalar

İspanyolca temel kelimeler öğretecek uygulama arayışında olanlar için en başarılı sonuç veren yöntemleri kullanan uygulamaları sıraladık.

İspanyolca temel kelimeler öğrenmek istiyor ama sizi bu hedefe ulaştıracak iyi bir mobil uygulama bulamıyor musunuz? Android ve iOS için sıraladığımız bu uygulamalar, İspanyolcanın aslında öğrenmesi ne kadar kolay bir dil olduğunu da gözler önüne seriyor.

İspanyolca kelime dağarcığınızı geliştirmek istiyorsanız başlangıç olarak temel kelimeleri öğrenmeyi hedeflemeniz gerekiyor. App Store ve Play Store’da bunu yapmanızı sağlayacak çok sayıda uygulama bulunuyor.

Bu uygulamalardan hangisinin sizin için daha iyi olduğuna karar vermek için aşağıdaki listeyi inceleyebilirsiniz.

İspanyolca Temel Kelimeler İçin En İyi Uygulamalar

İspanyolca Temel Kelimeler İçin En İyi Uygulamalar

1. 6000 Kelime

6000 Kelime App Store‘dan indirebileceğiniz bir İspanyolca kelime öğrenme uygulamasıdır. Dil öğrenmenin en iyi yolu tıpkı bir bebek gibi düşünmekten geçer. Bebekler ise dünyayı oldukça renkli görmeleri ile bilinir. Bu uygulama ise renkli arayüzü ve görsel, işitsel tekniklerle kelime öğrenmenizi inanılmaz kolaylaştırıyor.

Uygulamanın adı sizi yanıltmasın. Uygulamada 6000’in üzerinde kelime bulunuyor. Her kelime bir fotoğraf ile geliyor. Örneğin “ayı” kelimesinin İspanyolcadaki karşılığı gösterilirken size hem fotoğraf hem de sesli telaffuzu dinleme olanağı sunuluyor.

İçinde yer alan kelime hazinesi oyunu da kelime dağarcığınızın gelişmesine önemli bir katkı sağlıyor. Uygulamayı kullanmak için internet bağlantısı gerekmiyor. Uygulamada İspanyolca da dahil olmak üzere 51 dil bulunuyor. Bu dillerin arasında Almanca, Farsça, Yunanca, basitleştirilmiş ve geleneksel Çince, İngilizce de yer alıyor.

2. Busuu

Busuu, milyonlarca kullanıcısı sayesinde oldukça büyük bir topluluğun yeni bir dil öğrenmesine en çok katkı sağlayan uygulamalardan biridir. Bu uygulamada testler ve oyunlarla bildiğiniz kelime sayısını arttırabilirsiniz. Bununla da sınırlı kalmayıp ana dili İspanyolca olan kişilerle iletişim kurabilirsiniz.

Dil öğrenmenin en iyi yollarından biri, o dildeki kelimelere maruz kalmaktır. Çevrenizde İspanyolca konuşan insan olmadığında ana dili İspanyolca olan kişilerle konuşmak için elinizdeki tek seçenek, Busuu gibi uygulamaları kullanmaktır. Başlamak için Busuu’yu Play Store’dan indirebilirsiniz.

3. İspanyolca Kelime Ezberleme

İspanyolca Kelime Ezberleme, Play Store‘da bulabileceğiniz başka bir Android uygulamasıdır. Bu uygulama, size yeni kelimeler öğretmekle kalmaz aynı zamanda kelimelerin nasıl telaffuz edildiğini de öğretir.

Günde minimum 5 yeni kelime öğrenerek İspanyolca kelime dağarcığınızı geliştirmenize olanak sağlayan uygulama, kelimelerin aklınızda daha iyi kalması için 6000 Kelime uygulaması gibi görsel yollara da başvuruyor.

4. Kelime Ezberleme – İspanyolca Öğreniyorum

Kelime Ezberleme – İspanyolca Öğreniyorum tamamen kendi ilerleme hızınızı ayarlayabileceğiniz, sade bir arayüze sahip İspanyolca öğrenme uygulamasıdır. Dilerseniz her gün 5 kelime öğrenmeyi de hedefleyebilirsiniz, 15 kelime öğrenmeyi de hedefleyebilirsiniz.

Bazı kelimeleri daha kalıcı bir şekilde öğrenmek için kısa videolar da izleyebilirsiniz. Bu kelimelerin nasıl telaffuz edildiğini öğrenmenizi sağlayacak bir sesli telaffuz özelliği de mevcuttur.

5. İspanyolca Öğren – VocApp

VocApp’in İspanyolca öğrenme uygulaması, İspanyolca konuşan birisini kolaylıkla anlamanızı sağlayacak kelimeleri öğrenmenizi sağlayacak başka bir uygulamadır. Üstelik bunu yapmak için günde sadece 5 dakikanızı ayırmanız gerekiyor. Uygulamada ezber kartları da dahil olmak üzere birçok etkili dil öğrenme yöntemi yer alıyor.

Exit mobile version