ISDone.DLL Hatası Nasıl Çözülür?

ISDone.DLL hatası için çözüm yolları mı arıyorsunuz? Bu yöntemleri uygulayarak sorundan sonsuza kadar kurtulabilirsiniz.

ISDone.DLL Hatası Nasıl Çözülür?

ISDone.DLL hatası özellikle Windows 10’da genellikle büyük bir program ya da video oyunu yüklerken ortaya çıkan bir hatadır. Bu hatanın ortaya çıkmasının birden fazla sebebi vardır. Bu nedenle hatayı çözüme kavuşturmak için başvurulması gereken tüm yöntemleri kontrol etmek oldukça büyük bir öneme sahiptir.

Bu hata ile çok sayıda Windows kullanıcısı karşılaşıyor ve sorunu ortadan kaldırmak için bir çözüm yolu arıyor. Siz de bu sorun ile karşılaşıyorsanız aşağıda yer alan yöntemleri deneyebilirsiniz.

ISDone.DLL Hatası İçin Çözüm Yolları

Bu yöntemler, oyun ya da program kurulumu sırasında ISDone.DLL ile ilgili bir sorunla karşılaşıyorsanız neler yapabileceğinizin cevabı niteliğindedir. Bu yöntemlerin nasıl uygulanacağını aşağıdan öğrenebilirsiniz.

Virüsten Koruma Yazılımını Devre Dışı Bırakma

Bu sorunu özellikle bir video oyununu kurmaya çalışırken yaşıyorsanız sorunun kaynağında üçüncü taraf virüsten koruma yazılımı ya da Windows Defender olabilir. Bu sorunu çözmek için virüsten koruma hizmetlerini geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin.

Windows Defender’ı devre dışı bırakmak için şu adımları takip edin:

Bilgisayarınızda yüklü bir üçüncü taraf virüsten koruma yazılımı varsa sorununuzun bundan kaynaklanıp kaynaklanmadığını öğrenmek için söz konusu yazılımları geçici olarak kapatabilirsiniz.

Chkdsk Komutunu Kullanma

Sabit sürücünü kontrolü de oldukça önemlidir. Sabit sürücü ile ilgili sorunlar da bu hatayı almanıza sebebiyet verebilir. Aşağıdaki adımları takip ederek sürücüleri tarayabilirsiniz.

ISDone.DLL Dosyasını Yeniden Kaydetme

RAM’i Kontrol Etme

RAM’deki bir sorun, daha da çok soruna yol açabilir. Windows Bellek Tanılama aracını kullanarak RAM ile ilgili sorunların kontrol edilmesini sağlayabilirsiniz. RAM’inizle ilgili herhangi bir soruna rastlanırsa RAM’i mümkün olan en kısa süre içinde değiştirmeniz gerekebilir.

Oyunlarda çok sık rastlanan MSVCP140.dll hatasını alıyorsanız bu hata için hazırladığımız rehbere de göz atabilirsiniz.

Exit mobile version