iPhone Uygulama Gizleme Nasıl Yapılır?

iPhone uygulama gizleme adımlarını takip ederek ana ekranda yer kaplayan ya da meraklı gözlerin hedefindeki uygulamaları gizleyin.

iPhone Uygulama Gizleme

iPhone uygulama gizleme adımlarını takip ederek başkalarının ilk bakışta görmesini istemediğiniz ya da ekranda kalabalığa yol açmasını istemediğiniz uygulamayı gizleyebilirsiniz.

iPhone ile gelen ve uygulama mağazasından indirdiğiniz tüm uygulamaları ekrandan kaldırabilir, önerilerden, indirme ya da satın alma geçmişinden gizleyebilirsiniz. Bunun için uygulamaları bir klasörde toplamaya kadar başvurulabilecek epey çeşitli yol var.

Aşağıda iPhone’da uygulamaları gizlemek için başvurabileceğiniz yöntemleri görebilirsiniz.

iPhone Uygulama Gizleme Yöntemleri

iPhone’daki uygulamaları ekrandan, aramalardan, akıllı önerilerden, satın alma geçmişinden gizlemek için bu yöntemleri uygulayabilirsiniz. Bu yöntemleri nasıl uygulayacağınız hakkında hiçbir fikriniz yoksa aşağıdan bunların nasıl uygulanacağını bütün detayları ile öğrenebilirsiniz.

Uygulamaları Ana Ekrandan Kaldırma

Bu adımlar, uygulamayı iPhone’unuzun ana ekranından kaldıracak ve uygulama arşivine taşıyacaktır. Uygulamanızı bulmak için uygulama arşivine gitmeniz ve arama kısmına uygulamanın adını yazmanız yeterli olacaktır.

Uygulamayı uygulama arşivinden silmek için uygulama arşivini açın ve uygulama simgesine basılı tutun. “Uygulamayı Sil” seçeneğine basın ve onaylamak için “Sil” seçeneğine dokunun.

App Store’dan Satın Alınan Uygulamaları Gizleme

Bu yöntem, iPhone’unuzdaki uygulamaları gizlemez. Bu yöntem, uygulamayı sadece App Store’daki satın alma geçmişinde gizler.

Uygulamayı Aramadan ve Önerilerden Gizleme

Bu adımları tek tek uyguladıktan sonra söz konusu uygulama ya da uygulamalar artık arama sonuçlarında ya da akıllı önerilerde yer almayacaktır.

İleride fikrinizi değiştirir ve her şeyi normale döndürmek isterseniz yukarıdaki adımları izleyin ve devre dışı bıraktığınız seçeneklerini yeniden etkinleştirin.

Fotoğraflar da en az uygulamalar kadar gizlenmek istenebiliyor. Neyse ki bunun için de bir rehberimiz var. iPhone’da fotoğrafları gizleme adımlarını takip ederek fotoğraflarınızı gizleyebilirsiniz.

Exit mobile version