iPhone SE 3, Apple’ın Son LCD Ekranlı Cihazı Olacak

Apple iPhone SE 3 sızıntısı, bunun son LCD iPhone olabileceğini ortaya koyuyor. Gelin detaylara birlikte bakalım...

Apple iPhone SE 3 akıllı telefonunu önümüzdeki yıl piyasaya çıkması bekleniyor. Ancak piyasaya sürülmeden önce yeni bir rapor; yaklaşmakta olan iPhone modeliyle ilgili bazı ilginç bilgileri ortaya çıkardı.

Haber, Weibo’daki @Arsenal adlı bir bilgi kaynağından geliyor. Cupertino merkezli devin iPhone SE 3’ü yine de bir LCD ekran paneline sahip olacak. Bu, cihazın markanın LCD ekrana sahip tek akıllı telefon modeli olduğu anlamına geliyor. Çünkü en yeni iPhone 13 serisi de OLED panellere sahip. Son yıllarda birçok marka, artık amiral gemisi telefonlar için norm olan OLED ekranlara yöneldi.

Bir süredir güncel hale gelen yonga seti ve 5G bağlantısına sahip bir iPhone SE modeli hakkında konuşulduğunu duyuyoruz. Bir başka kaynak olan Japonya’nın Macotakara blogu şimdi cihazın iPhone SE (2020) tasarımını yeniden kullanacağını bildiriyor. Bu, alt ve üst çerçevelere sahip 4,7 inç LCD ekrana sahip bir cihaz olarak gelecek demek. Ayrıca aynı eski alüminyum gövdeye yerleşen eski Touch-ID sensör/ana sayfa düğmesi kombinasyonu anlamına gelir.

iPhone SE 3 Akıllı Telefonun LCD Ekranlı Olması Uygun Fiyat Etiketine Sahip Olacağını Gösteriyor

Ayrıca, bilgi kaynağı, kompakt iPhone’daki LCD ekranın onu daha uygun fiyatlı hale getireceğini de sözlerine ekledi. Görünüşe göre, yeni nesil iPhone SE 3, cihaza güç sağlayan A15 Bionic yonga seti ile eski iPhone XR modelinin kasası üzerine kurulacak. Bu, iPhone 8 üzerine inşa edilen son nesil iPhone SE 2’ye benziyor.

Üçüncü nesil SE’deki dikkate değer yükseltmelerin, tıpkı iPhone 13 serisinde olduğu gibi Apple’ın en yeni A15 Bionic çipi ve Qualcomm Snapdragon X60 5G modem olduğu söyleniyor. Yeni rapor, SE 3’ün üretiminin Aralık 2021’de başlaması gerektiğini; telefonun duyurusunun ise Bahar 2022’de geleceğini belirtiyor.

Apple’ın mini telefonunu gelecek yılki serisiyle birlikte çıkaracak. Bu nedenle revize olan SE modeli, cep dostu bir seçenek olarak hizmet edecek.

Sızıntı, 64GB, 128GB ve 256GB seçenekleriyle birden fazla depolama modelinde mevcut olacağını gösterdi. Bu hala doğrulanmamış bir rapordur. Bu yüzden biraz tuzla alın ve daha fazlası için bizi izlemeye devam edin. Çünkü bu konuyla ilgili ek bilgiler mevcut olduğunda güncellemeleri sağlayacağız.

Exit mobile version