iPhone Kullananlar İçin Kötü Haber: 5G Desteği 2020’den Önce Gelmeyecek

Bazı raporlar, iPhone’un 2020 yılına kadar gerçek 5G desteği sunmayacağını öne sürdü ve şimdi Intel buna son noktayı koydu. Reuters tarafından bildirildiği gibi Intel yöneticileri; 5G modem yongalarının 2020’ye kadar tüketici telefonlarında hazır olmasını beklemediklerini söyledi.

Intel’in networking chip şirketi başkanı Sandra Rivera; bu haftaki bir toplantıda, 5G modemlerinin“piyasadaki ürünlerde”uzun bir süre görünmeyeceğini söyledi. 2019 telefonlarında 5G modemlerinin ortaya çıkması biraz zor görünüyor.

Birçok Ülkede 5G Desteği Bulunmuyor?

Ayrıca bugün Reuters dergisinde yayınlanan raporda; Apple yöneticilerinin Samsung ve MediaTex ile bu yılki iPhone’lar için 5G üzerine toplantı yaptığı ifade ediliyor. Sonuç olarak, alınan kararlar hakkında hiçbirşey bilinmiyor.

Bloomberg Aralık ayında; Apple’ın en erken 2020 yılına kadar bir 5G iPhone piyasaya sürmeyeceğini bildirdi. Bu, Apple’ı bazı Android rakiplerinin arkasına koyarken; 5G’ye yönelik ağ altyapısının henüz birçok ülkede olmadığını hatırlamak önemli.

5G ağını desteklemiyorsa; 2019 iPhone’ları satın almaya devam edecek misiniz veya altyapı kuruluncaya kadar beklemeyi mi düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili yorumlarınızı heyecanla bekliyoruz.

Exit mobile version