iPhone 9 Konsepti Google Pixel Gibi Görünüyor

Özellikle uygun fiyatlı akıllı telefon almak isteyenlerin dört gözle beklediği iPhone 9 konsepti ile ilgili bazı detaylar geldi. 

Ortaya çıkan bilgilere göre iPhone 9 konsepti daha çok Google pixel akıllı telefonları gibi görünüyor. Bu nedenle kullanıcıların bir iPhone almış gibi değil de adeta Google Pixel akıllı telefonuna sahipmiş gibi hissedeceği tarzda diyebiliriz. Akıllı telefon modelleri her geçen yıl daha fazla çeşitlense bile yine de bazı kullanıcılar daha çok uygun fiyatlı olanlara bakabiliyor.

Apple farklı konseptler deniyor

Hakkında en fazla dedikodu dönen akıllı telefonlardan birisi de hiç şüphesiz iPhone 9’dur. Normal şartlarda Apple bir ay içerisinde bu akıllı telefon modelini tanıtacaktı. Ancak şirketin hiç tahmin edemediği şeyler ortaya çıktı.

Tüm dünyayı kasıp kavuran Corona virüsü nedeniyle Apple iPhone 9 modellerinin piyasaya sunulması birkaç ay gecikti. Şirket 2020 yılının sonlarına doğru bu akıllı telefonun tanıtımını yapacak. Ana ekran düğmesi ve 4,7 inç LCD ekran dahil olmak üzere daha önce ortaya çıkan sızıntılar neredeyse kesin olarak doğru diyebiliriz. Ayrıca buna ek olarak FaceID yerine Touch ID teknolojisine sahip olacağı yapılan tahminler arasında yer alıyor.

Dünya genelinde çok hızlı bir şekilde yayılan salgın hızlı ilerledi. Aynı zamanda diğer şirketlerinin de neredeyse sonunu getirmek üzere. Apple buna rağmen ürünün tanıtımını yapacak.

Exit mobile version