iPhone 16 Serisinin Ekran Özellikleri Ortaya Çıktı!

iPhone 16 serisinin ekran özellikleri hakkında önemli bir iddia ortaya atıldı. İşte yeni iOS telefonlarının detayları!

iPhone 16 serisinin ekran özellikleri

iPhone 16 serisinin ekran özellikleri sızdırıldı. Ortaya çıkan bilgilere göre iPhone 16 ve iPhone 16 Plus modellerinde serideki diğer telefonlara kıyasla daha düşük bir yenileme hızı yer alacak.

iPhone 16 Serisinin Ekran Özellikleri Neler Olacak?

iOS işletim sistemli yeni akıllı telefon modellerine dair önemli bir iddia ortaya atıldı. Bu iddia sonucunda önümüzdeki yılın sonuna doğru tanıtılması beklenen iPhone 16 serisinin ekran özellikleri gün yüzüne çıktı.

Sızıntıya göre iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max isimli akıllı telefon modelleri 120Hz yenileme hızı sunacak. Bu telefonlarda LTPO panelinin tercih edileceği öne sürüldü. iPhone 16 Pro modelinin 6,27 inç ekran büyüklüğünde, iPhone 16 Pro Max modelinin ise 6,86 inç ekran büyüklüğünde olacağı iddia edildi.

iPhone 16 modelinin 6,12 inç ekran büyüklüğüne, iPhone 16 Plus modelinin ise 6,69 inç ekran büyüklüğüne sahip olacağı öne sürüldü. İddiaya göre iPhone 16 ve iPhone 16 Plus isimli telefonlar 60Hz yenileme hızı sunacak.

Apple tarafından piyasaya sürülecek yeni akıllı telefon modellerinin tamamında Dynamic Island isimli özelliğin yer alması bekleniyor. Ekranın üst kısmında yer alan bu özellik, çok sayıda kişi tarafından beğenilmişti.

iPhone 16 Serisi Ne Zaman Tanıtılacak?

iPhone 16 olarak isimlendirilmesi beklenen yeni akıllı telefon modellerinin 2024 yılının eylül ayında tanıtılacağı tahmin ediliyor.

Exit mobile version