iPhone 13 Pro Serisinin Tasarımını Ortaya Çıkaran Video Sızdı

iPhone 13 serisinin bazı görüntülerinden sonra şimdi de Pro serisinin tasarımını ortaya çıkaran bir video karşımızda. Normal serinin bazı görüntülerini zaten görmüştük. Pro ve Pro Max modelleri bir video ile gözler önüne serildi. İşte detaylar.

Pro olmayan modeller için yeniden tasarlanmış arka kameralar da dahil olmak üzere cihaz konseptlerini gösteren video ve resimler gördük. Şimdi ise Pro ve Pro Max için en son konsept videosunu ConceptsiPhone paylaştı.


Göz atmak isteyebilirsiniz: iPhone 13 Çıkış Tarihi Belli Oldu


iPhone 13 Pro ve Pro Max özellikleri

Videoda iPad Air’de bulunan entegre Dokunmatik Kimlik/Güç düğmesine benzer bir Güç düğmesi görüyoruz. Ayrıca video biraz daha küçük bir çentik ve Face ID desteğini gösteriyor. Ek olarak video Pro modellerinin, ekranı saniyede 120 kez güncelleyecek 120Hz ProMotion yenileme hızına sahip olacağını gösteriyor.

Bu özellik genellikle pili çabuk tüketiyor. Ancak Pro modellerdeki LTSP paneli, ekran yenileme hızından yararlanamadığında yenileme hızının düşmesine izin veriyor. Yani e-posta, metinler ve daha fazlası gibi ekran hızına ihtiyaç duymayan etkinliklerde ekran otomatik olarak hızını düşürecek. Ayrıca yeni birimler, TSMC tarafından geliştirilmiş 5nm işlem düğümü kullanılarak üretilen A15 Bionic yonga setinden güç alacak.

iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro

2021 iPhone13 Pro modelleri için söylentilere göre yeni renklerden biri koyu kırmızı olacak. Bu renkteki modeli de videoda görüyoruz. Fiyatlandırmaya gelince, video, iPhone13 Pro’nun 999 dolardan başlayacağını gösteriyor. Bunun yanında iPhone Pro Max’in ise 1.099 dolara mal olacağını gösteriyor. Bu yıl, videoda belirtilmese de, 1TB depolama alanına sahip Pro modellerini de görme ihtimalimiz var.

iPhone 13 Pro ve Pro Max görüntüleri

Ayrıca videoda görülmeyen sensör kayması stabilizasyonu, dört modelde de olduğu söylentiler arasında. Bu özellik, videoların daha sabit görünmesini sağlıyor. Dört telefonun tamamı Always-on ekrana sahip olacak. Ayrıca iPhone ilk kez Portre modunda video kaydına sahip olacak. Ek olarak yeni iPhone serisi, Eylül ayının ortalarında karşımıza çıkacak söylentileri var. Bahsettiğimiz videoyu bu bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Exit mobile version