iPhone 13 Pro Max Maketi Ortaya Çıktı

iPhone 13 Pro Max maketi, bir YouTube kanalında ortaya çıktı. Unbox Therapy adlı YouTube kanalı, bu maketi bir videoda gösterdi. Maket çalışmıyor fakat bize telefonun tasarımının nasıl olacağına dair bir fikir veriyor. İşte detaylar.

iPhone 13 Pro Max (sağ) ve iPhone 12 Pro Max (sol)
iPhone 13 Pro Max (sağ) ve iPhone 12 Pro Max (sol)

Sonbaharda çıkmasını beklediğimiz telefonun maketini almayı başaran Lewis Hilsenteger, maketi detaylıca incelediği bir video yayınladı. Bu tür maketlerin, ürünün lansmanından aylar önce ortaya çıkması alıştığımız bir durum.

iPhone 13 Max Pro maketinde ne değişiklikler var?

Videoda gördüğümüz üzere yeni model, iPhone 12 Pro Max ile benzer boyutlara sahip. Genel olarak iki modelin arasında çok büyük farklar yok. Ürünün maketi de daha önce sızan bilgilerle paralel özelliklere sahip. Fakat makette dikkat çeken iki özellik mevcut.

İlk olarak, model iPhone 12 Pro Max’ten gözle görülür şekilde daha küçük bir çentiğe sahip. Daha spesifik olmak gerekirse 8.31 mm daha az geniş. Hoparlör ise çentiğin üst tarafına yerleşmiş ve TrueDepth olarak adlandırılan kameranın bileşenleri artık birbirine daha yakın duruyor.

iPhone 13 Pro Max (sol) küçültülmüş çentiği

Bu sayede, çentiğin işgal ettiği alan daha da azalıyor. Diğer bir dikkat çeken özellik ise kamera kurulumunda. Videoda gördüğümüz üzere eğer bu maket gerçeğe yakınsa, bizi daha büyük kamera sensörleri bekliyor. Bu da söylenenlere göre düşük ışıkta daha iyi fotoğraflarla sonuçlanacak.

iPhone 13 Pro Max (sol) ve iPhone 12 Pro Max kamera görüntüleri

Dış özellikleri gördüğümüz kadarıyla bu kadar. Önceki modelle arasında çok bir fark görünmüyor. Aynı zamanda tüm düğmeler ve girişler de aynı yerlerinde. Bu da önceki ‘girişsiz’ olması yönündeki söylentileri geçersiz kılıyor.

iPhone 13  modelleri söylentilere göre Eylül ayında karşımıza çıkacak. Ek olarak bu telefonlara A15 Bionic yonga setinin güç vermesini bekliyoruz. Bahsi geçen videoyu izlemek için ise buraya tıklayabilirsiniz.

Apple ile Epic Games Davası Devam Ediyor

Exit mobile version