iPhone 12 ve iPhone 12 Pro Parçalara Ayrıldı! (Video)

iPhone 12 şarj

Apple tarafından üretilen en gelişmiş cihazlardan iPhone 12 ve iPhone 12 Pro parçalara ayrıldı. Ortaya çıkan görüntüler, cihazın nasıl bir donanıma sahip olduğunu net bir şekilde gösteriyor.

Genellikle akıllı telefon parçalama videoları ile tanınan iFixit, bu defa büyük oynadı. Geçtiğimiz günlerde lansmanı yapılan ve herkesin meraklı gözlerle takip ettiği iPhone 12 modelleri ön siparişe sunuldu. Akıllı telefon kullanıcıları bu model hakkında genellikle olumlu yorumlarda bulundu. Ancak donanım uzmanları henüz ayrıntılı açıklama yapmamıştı.

iPhone 12 ve iPhone 12 Pro paramparça oldu

Donanım takipçilerinin çok yakından tanıdığı iFixit, bu sefer de iPhone cihazlarının ağır abisi olarak tanınan iPhone 12 parçaladı. Yaklaşık 1 saat 30 dakika boyunca cihazın içini açtı ve ayrıntılı bir şekilde kontrolleri yaptı.

iPhone 12 Pro modeli ile alakalı göze çarpan ilk detay LiDAR sensörüydü. Serinin bu büyük modelinde LiDAR teknolojisi yer almasına rağmen diğerlerinde bulunmuyordu. Üstelik Apple, bütün cihazlarının üst kısmına bu teknoloji için bir yer bırakmıştı. Göze çarpan bir diğer detay ise mantıksal kartların daha büyük olmasıydı. Bunun en önemli nedeni 5G teknolojisini kullanmaları.

Samsung Galaxy S21 Plus render görüntüleri ortaya çıktı

Bu her iki cihazın da açılış ve inceleme videosunu sizler için aşağıya bıraktık. Oldukça ayrıntılı bir şekilde cihazın kontrollerini sağlamanız mümkün. Her ne kadar birçok kişi dış görünüş ve tasarıma odaklansa bile yine de iç aksamlar son derece önemli. Videoyu izledikten sonra düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version