iPhone 12 ne zaman geliyor?

iPhone 12 kutusunda kulaklık

Apple’ın yeni akıllı telefonu iPhone 12 ne zaman geliyor? Çıkış tarihi kesinleşti mi? 

Dünya’da Koronavirüs’ün vurmadığı kaç sektör var ki? Tabi ki Apple da bu salgından etkilenen dev firmalardan. Yeni amiral gemilerini Eylül ayında piyasaya sürmeye alışmış olan firma, bu sene o planları pek tutturamayacak gibi. 

Alınan bazı bilgilere göre, gelecek birkaç yeni ürün projesi, 1-2 ay gecikebilir. Bu da aslında çok normal. Çünkü tasarımı Amerika Birleşik Devletleri’nde ve üretimi Çin’de olan ürünlerden bahsediyoruz. Ne doğru düzgün Amerika ofisleri çalışabiliyor, ne de Çin’deki üretimleri.

Nikkei Asian Review’in Mart ayı içinde yaptığı güçlü tahminler çok korkutucu idi. iPhone 12 için 2021 ayından önce piyasalara çıkamayacağı tahmin ediliyordu. Şimdi ise alınan haberlere göre 1-2 aylık bir gecikme olacağı öngörülüyor.

Ertelemeyi kısaltmak için elinden gelen herşeyi yaptığı iddia edilen dev firma Apple, aynı zamanda iPhone XR, iPhone 11 ve iPhone SE gibi eski modellerin üretimini de hızlandırdı (iddia). 

Hep birlikte bekleyip göreceğiz. Başta da belirttiğimiz gibi, salgından etkilenmeye çok nadir firmalar varken, Apple da üretici olarak pandemiden nasibini almış gibi duruyor. 

Exit mobile version