iPhone 12 Kutusunda Kulaklık Olmayacak Mı? Bomba İddia!

Kısa bir süre içerisinde kullanıcılara sunulması beklenen iPhone 12 kutusunda kulaklık olmayacağı söylentileri iyice güçleniyor. İşte Apple’a “cimri” dedirtecek haberimizin detayları.

ABD merkezli Apple şirketi, neredeyse her zaman çok fazla tercih edildi. Özellikle de ürünlerdeki şık tasarım ve gizlilik kullanıcıları en çok cezbeden taraflar oldu. Şimdi ise ortaya öyle bir iddia atıldı ki bu, bahsedilen avantajları sıfıra kadar indirebilir. Apple firmasının son derece cimri olduğunu düşündüren yeni gelişme ise şirketin kulaklık verip vermeyeceği ile alakalı.

iPhone 12 kutusunda kulaklık ve şarj aleti olmayacak

Apple kendi donanımlarını ekstradan satmayı genellikle çok seviyor. Hatırlayacağınız üzere firma, bilgisayar kasasının tekerleğini bile ek olarak satışa sunmuştu. Şimdi ise yeni gelen bilgilere göre yeni cihazlarda kulaklık olmayacak. Bunun yerine EarPods kampanyaları ile birlikte buralara yönlendirme yapılacak.

iPhone 12 kutusunda kulaklık

Henüz yeni yayınlanan iOS 14.2 beta 2 güncellemesinde “sağlanan” kelimesine yer verilmedi. Şirket kaynak kodlarında kulaklık ifadesine yer verdi. Bu, muhtemelen iPhone 12 cihazlarında kulaklık olmayacağını gösterdi. Hoparlör, kulaklık ve benzeri aksesuarlarlar şirketin ürünleriyle birlikte gönderilmeyecek diyebiliriz. Apple ile alakalı tartışmalar sadece bundan ibaret değil.

Teknoloji devi Apple, aynı zamanda şarj cihazı da vermeyecek. Yani kullanıcılar nerdeyse telefonu alabildikleri için kendilerini şanslı hissedebilir. Firmanın bu stratejisi henüz çok yeni. Hiçkimse nasıl bir tepki alacağını henüz bilmiyor. Sizce Apple iPhone 12 modellerinde böyle bir strateji izlenmesi doğru mu? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Starship Roketlerinde Hedef Düşürüldü: Aksilikler Üst Üste

Exit mobile version