iPhone 12 Kullanıcıların Elinde Hasar Yaratıyor

En yeni akıllı telefon olarak bilinen iPhone 12 kullanıcıların elinde hasar bırakıyor. Bu durum İlk başlarda kulağa biraz tuhaf gelebilir.

Apple tarafından geliştirilen iPhone 12 modeli son derece hassas bir yapıya sahip. Kenarların keskin olması ise onun en belirgin özellikleri arasında yer alıyor. cihazı kullanan kişilerden yapılan açıklamalara göre, elde yara bıraktığı ifade edildi. Bu durum büyük tartışmalara yol açtı.

iPhone 12 kullanıcıların elinde kesik bile oluşturuyor

Bu cihaz ile ilgili elde çok kötü sorunlar yarattığını söyleyenler, durumu biraz daha ileriye götürdü. Bazıları elinin sırf iPhone 12 nedeniyle kesildiğini bile söyledi. Bu durum, gerçekten de kulağa çok tuhaf geliyor.

iPhone 12 kullanıcıların elinde

Kullanıcılardan sadece bazıları değil birçok kişi böyle bir şikayette bulundu. Apple tarafından resmi bir açıklama yapılmasa bile yine de kullanıcıların dikkatli olması gerekiyor. Özellikle kılıf kullanmadan cihazı taşımak pek doğru olmayabilir.

Sosyal medya platformları üzerinden çeşitli kanıtlar ortaya sunan kişiler, gerçekten de kesiklere sahipti. Ayrıca kimilerinin ellerinde kızarıklık bile oluştu. Bakalım Apple şirketi ilerleyen zamanlarda konu ile ilgili nasıl bir açıklama yapacak? Sizce iPhone 12 modelinde tercih edilen keskin köşeli tasarım yanlış mıydı?

Exit mobile version