iPhone 12 Kullanıcıları Mesajlar Konusunda Dertli

Bugünlerde iPhone 12 kullanıcıları bazı problemlerle karşı karşıya. Sorunun cihazdan mı yoksa iOS 14 güncellemesinden mi olduğu henüz net değil. Hadi gelin bu sorunun detaylarına birlikte göz atalım.

En gözde cihazlar içerisinde yer alan ve henüz kısıtlı bir kullanıcı tarafından denenme imkanı sunan iPhone 12 modeli, ciddi problemlerle karşı karşıya. Özellikle de mesajlar ile alakalı tuhaf sorunlar ardı sıra geliyor.

iPhone 12 ve iPhone 12 Pro modellerini kullananlar, mesajların gelmemesi veya gelen mesajların kaybolmasından şikayetçi. Ayrıca bazıları mesaj ile birlikte bildirimin gelmediğini söylüyor.

iPhone 12 kullanıcıları sorunu çözmek için ne yapmalı?

Ortaya çıkan bu sorun; iOS 14.1 ve iOS 14.2 gibi platformlarda da görülüyor. İşin en büyük kafa karıştıran tarafı da bu oldu. Bazıları iPhone 12 kaynaklı olduğunu söylerken kimileri de iOS 14 güncellemelerinin sorun yarattığını düşünüyor.

iPhone 12 kullanıcıları

Büyük bir beklenti ile kullanıcılara sunulan cihaz, daha şimdiden hayal kırıklığı yaratmaya başladı. Eğer bize soracak olursanız; sorunun iOS14 kaynaklı olduğunu belirtebiliriz. Aynı sorunun diğer iPhone cihazlarında da görülmesi bunun en önemli kanıtı. Ancak yine de iPhone 12 kaynaklı bir problem de olabilir.

Apple, işletim sisteminde güncelleme yapmıştı ve iOS 14.1 ile iOS 14.2 versiyonlarını yayınlamıştı. Şimdi ise iOS 14.3 zamanı diyebiliriz. Firmanın sırf bu sorunları gidermek için yeni bir güncelleme yayınlaması olası. Sizce iPhone 12 cihazlarında neden böyle bir sorun ortaya çıktı? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version