iPhone 11 ve iPhone 11 Pro Kameraları Harikalar Yaratıyor

iPhone 11 ve iPhone 11 Pro, düşük ışıkta harika çekim yapmak için yeni bir gece modu özelliği sunar. Yeni Max modellerinde telefoto lens, iPhone XS Max’taki ƒ/2.4 oranına kıyasla ƒ/2.0 diyafram açıklığı sayesinde Gece modu olmadan daha fazla ışık yakalar.

Her iki kamera özelliği de iPhone 11 serisini karanlık bir konser mekanında unutulmaz bir fotoğraf çekmek için ideal hale getiriyor ve standart geniş lens son derece iyi pozlar yakalıyor. Müzik ve seyahat fotoğrafçısı Ryan Russell bunu ispatlayacak şansı yakaladı.

iPhone 11 ve iPhone 11 Pro çekim kalitesiyle büyüledi

Ryan Russell, yıllar boyunca çok sevilen müzisyenlerin bazılarını fotoğrafladı ve filme aldı. Bu yüzden Vancouver’daki Elton John’un “Farewell Yellow Brick Road” performansının inanılmaz fotoğrafı pek şaşırtmadı.

Fotoğrafçı ayrıca, iPhone 11 Pro Max’in üstün çekim özelliğinin “video için de geçerli” olduğunu ve yeni iPhone’ların fotoğraf çekimi için sadece inanılmaz cep kameraları olmadığını ekledi. iPhone 11 yalnızca 30 fps değil, 60 fps’ye kadar video için genişletilmiş dinamik aralığı destekleyen ilk sürümdür.

Exit mobile version