İOS 14.5 beta 2’deki yenilikler

iOS 14.5 beta 2, geliştiricilere Ayarlar uygulamasındaki kablosuz güncelleme aracılığıyla sunulmaktadır. Bugünün güncellemesi için yapı numarası 18E5154f’dir. iOS 14.5 ve iPadOS 14.5’in ikinci beta sürümü şu anda geliştiricilere sunuluyor ve 9to5Mac ve r / iOSBeta alt-Reddit bir değişiklik günlüğü oluşturdu. En büyük yükseltmeler Kısayollar ve Müzik uygulamalarında ve ayrıca bir dizi küçük ayarlamalar var.

Bu arada, şu ana kadar kaybettiğimiz tüm yeni özelliklere ve değişikliklere daha yakından bakmak için aşağıya gidin.

Xiaomi Redmi Note 10 çıkış tarihi belli oldu

İOS 14.5 beta 2’deki yenilikler

– Reddit kullanıcıları, yazılımın bazı iPhone sahiplerini etkileyen yeşil ton sorununu düzelttiğini öne sürüyor.
– Ayarlar uygulaması Yazılım Güncelleme ifadesi tekrar değiştirildi, bu sefer yeşil onay işaretini kaldırmak için…
– Müzik uygulaması, sıranıza şarkı eklemek için yeni kaydırma hareketlerinin yanı sıra diğer kontroller için yeni açılır menüler içerir.

– iOS 14.5, iPhone’a AirPods Max’ten ilham alan kulaklık tasarımı dahil 200’den fazla yeni emoji ekler.

– İPadOS 14.5, iPad (8. nesil), iPad Air (4. nesil), iPad Pro 11 inç (2. nesil) ve iPad Pro 12.9 inç (4. nesil) ile artık Smart Folio kapalıyken yerleşik mikrofonun sesini kapatabilirsiniz .
– Yeni iPad gizlilik özelliklerinin tam kapsamı

– Yön kilidini etkinleştirmek / devre dışı bırakmak, hücresel modları değiştirmek ve ekran görüntüsü almak için yeni Kısayol eylemleri…
– Kısayollar uygulaması üç yeni işlem kazandı – Ekran Görüntüsü Alma, Yönlendirme kilidi (açık / kapalı) ve Ses ve Veri modu (5G, 5G Otomatik, 4G, 3G).

Exit mobile version