Instagram’da nasıl fotoğraf ve video indirilir?

Günümüzün en popüler sosyal medya platformu Instagram‘dan fotoğraf veya video indirmek mümkün müdür? İşte en basit Instagram’da fotoğraf ve video indirmi yolları…

Web, iOS ve Android işletim sistemleri ile Instagram’da yepyeni düzenlemeler yapmak mümkün. Ancak tüm dünyanın en meşhur sosyal medya platformlarından Instagram, kullanıcılarının fotoğraf ve video indirmelerini mümkün kılmıyor. Peki, bu işlemler için varolan yöntemler nedir? Cevaplar haberimizin devamında mevcut…

INSTAGRAM’DA FOTOĞRAF VE VİDEO İNDİRME

Web Instagram’dan fotoğraf indirmek için ilk olarak o içeriğin sağ üstünde yer alan bölümden varolan URL’i kopyalayın. Bu kopyaladığınız linki Downloadgram.com adresine girip çıkan çubuğa yapıştırın. İndir komutuna basarak fotoğrafı bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

instagramda video nasıl indirilir

iPhone cihazlarda ise önce ‘Video & Photo Downloader for Instagram” vb. uygulamlardan birini indirmelisiniz. Uygulamayı açıp sağ üst bölümde bulunan Instagram logosuna tıklayarak, indirmek istediğiniz fotoğrafın URL’ini kopyalayın. Bu linki Photo Downloader uygulamasındaki alana yapıştırın. Böylece istediğiniz videoyu ya da fotoğrafı telefonunuza indirmiş olacaksınız.

Android işletim sistemi kullanan kişiler ise fotoğraf veya video indirmek için Instasave uygulamasını izleyip, yukarıdaki adımları takip edebilirler.

Exit mobile version