4 Adımda Instagram Yorum Kapatma

Instagram yorum kapatma nasıl yapılır? İşte yorumları devre dışı bırakabilmek için uygulamanız gereken adımlar!

Popüler sosyal medya platformu Instagram, yorum kapatma işleminin yapılabilmesini sağlamaktadır. Kullanıcılar, diğer kullanıcıların yorum yapmasını istemediği gönderilerde bu özelliği kullanabilmektedir. Böylece gönderiye hiçbir şekilde yorum yapılamaz.

Şu anda dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Instagram’da gün içerisinde çok fazla sayıda video ve fotoğraf paylaşılmaktadır. Paylaşılan bazı gönderilere yorum yapılması istenmeyebiliyor. Böyle bir durumda yorum kapatma özelliğini aktif hale getirilmesi gerekmektedir.

Yorumları devre dışı bırakabilmenize imkân tanıyan özelliği etkinleştirebilmeniz için yalnızca dört adım uygulamalısınız. Bu sayede çok kısa sürede gönderiyi yorumlara kapatabilirsiniz. Peki, bu işlem için hangi adımlar uygulanmalıdır?

Instagram Yorum Kapatma Adımları Neler?

Instagram Yorum Kapatma-1

Kullanıcılar, gün içerisinde Instagram isimli sosyal medya platformu üzerinden çeşitli gönderiler paylaşıyor. Kullanıcıların bir kısmı, paylaştıkları bazı gönderilere diğer kullanıcıların yorum yapmasını istemeyebiliyor.

Video ve fotoğraf paylaşılabilmesine olanak tanıyan popüler sosyal medya platformunda paylaştığınız bir gönderiye yorum yapılmamasını sağlayabilirsiniz. Milyonlarca kişinin uzun saatler boyunca vakit geçirdiği sosyal medya hizmeti, yorum kapatma işlemini çok kolay hale getirdi.

Sosyal medya hesabınız üzerinden paylaştığınız bir videoya veya fotoğrafa yorum yapılmamasını istiyorsanız ilk önce uygulamayı açmanız gerekmektedir. Eğer oturumunuz açık değilse üyelik bilgilerinizi yazın ve hesabınıza girin.

Hesabınıza girdikten sonra profil simgesine basın. Profil sayfanız üzerinden yorum yapılmasını istemediğiniz fotoğrafı ya da videoyu görüntüleyin. Gönderiyi görüntüledikten sonra sağ üst köşede bulunan üç nokta simgesine basın.

Açılan pencerede çeşitli ayarlar göreceksiniz. Bu ayarlar içerisinden “Yorum yapmayı kapat” seçeneğini seçin. Bunu yaptığınızda diğer kişiler söz konusu gönderiye yorum yapamaz.

Yorumları devre dışı bırakma işlemi, yalnızca bir gönderi ile sınırlıdır. Eğer tüm gönderilerinizi yorumlara kapatmak istiyorsanız aynı adımları her defasında uygulamanız gerekmektedir. İşlem 4 adımdan oluştuğundan ötürü işlemi kısa süre içerisinde tamamlayabilirsiniz. Böylece uzun süre boyunca uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Yukarıda görüntü tabanlı sosyal medya platformunda yorumları nasıl devre dışı bırakabileceğinizi açıkladık. Bu adımları uygulayarak işlemi kolayca tamamlayabilirsiniz. Ayrıca Instagram keşfet sıfırlama yazımıza da göz atabilirsiniz.

Exit mobile version