Instagram Yenilikleri Ortaya Çıktı: Bomba Özellikler Var!

Instagram yenilikleri her geçen gün çok daha önemli hale gelmeye başladı. Bu seferki yeni detaylar daha çok hikayeler kısmına odaklanıyor. İşte merak edilen tüm detaylar.

Görsellik odaklı sosyal medya platformlarından bir tanesi olarak bilinen Instagram, oldukça kullanışlı bir yapıya doğru ilerliyor. Dünyanın en büyük sosyal medya platformu Facebook tarafından finanse edilen Instagram, aynı zamanda farklı kategorilere de fırsat tanıyor. Bu defa grup gönderileri ön plana çıkacak.

Instagram yenilikleri çok farklı kategorilerden

Sosyal platformlar için en önemli konu her zaman gönderiler alanında oldu. Facebook ve TikTok gibi uygulamalarda da görebileceğiniz üzere gönderiler konusunda her zaman için önemli değişiklikler yapılmaya çalışılıyor. Bu sefer kullanıcılara grup gönderileri atma fırsatı sunuldu.

Instagram yenilikleri

Ortaya çıkan yeni detaylar sadece bunlardan ibaret değil. Aynı zamanda Instagram Reels platformunda da bazı yenilikler bizi bekliyor. Instagram içerisinde kullanıma açık olan hikayeleri dokunmadan kaydırma özelliği Reels ile birlikte de geliyor. Böylece kaydırma için ekstra çaba harcamaya gerek kalmayacak ve akış bozulmayacak.

Gelen bir diğer değişiklik ile birlikte Instagram DM ile arkadaşınıza mesaj atarken eski kullandığınız GIF ve emojileri de görebileceksiniz. Sizce tüm bu yenilikler büyük beğeni kazanabilecek mi? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version