Instagram Video Hızlandırma Nasıl Yapılır?

Instagram video hızlandırma ile videonuzu hızlı ve ilgi çekici hâle getirmek için bunu yapmanın yollarını öğrenin.

Instagram Video Hızlandırma Nasıl Yapılır?

Instagram video hızlandırma işlemi özellikle Reels videosu çeken sosyal medya kullanıcıları tarafından nasıl gerçekleştirileceği en çok merak edilen işlemlerin başında geliyor.

Hızlandırılmış videolar, anı yakalamanın ve bunu çarpıcı bir şekilde insanlarla paylaşmanın en harika yollarından biridir. Bir anı en iyi şekilde sunmak için bazen tek bir fotoğraf yeterli olmayabiliyor. Bazı kullanıcılar bunun farkında olarak fotoğraf yerine video çeker.

Siz de bu kullanıcılardan biriyseniz muhtemelen videonuzun bu hâli ile pek ilgi çekici olmadığını düşünüyorsunuz. Bu videoları daha da çarpıcı hâle getirmek aslında o kadar da zor değildir.

Videonuzu Instagram gibi bir sosyal medya platformunda yayımlayacaksanız time-lapse efekti vererek videolarınızın daha ilginç olmasını sağlayabilirsiniz. Bu ilginçlik, size daha yüksek etkileşim oranı olarak geri dönecektir.

Instagram Video Hızlandırma Yöntemleri

Instagram’da paylaşacağınız videoları hızlandırmak için başvurabileceğiniz yöntemler bu şekildedir. Bunların nasıl uygulanacağını aşağıdan öğrenebilirsiniz.

Instagram’da Hızlı Video Çekme

Video henüz galerinizde bulunmuyorsa Instagram Reels aracını kullanarak yeni bir hızlandırılmış video çekebilirsiniz. Bilmeyenler için kısaca bahsetmek gerekirse Reels özelliği 2019 yılında tanıtılan ve zamanla TikTok’un sunduğu araçlara sahip hâle gelen kısa video formatıdır. Bu aracı kullanarak kısa videolar çekebilir ve sizi takip eden insanlarla paylaşabilirsiniz.

Instagram’da yeni ve hızlı video çekmek için aşağıda yer alan adımları takip etmeniz yeterlidir.

Önceden Kaydedilmiş Videoyu Instagram’da Hızlandırma

Harici Bir Uygulama ile Video Hızlandırma

Instagram’da hızlandırılmış videolar yayımlamak için başvurabileceğiniz yöntemlerden biri, harici bir uygulama kullanmaktır. Video hızlandırma uygulamalarını sıralarken yer verdiğimiz, iOS ve Android versiyonu bulunan uygulamaları kullanarak galerinizde yer alan videoları hızlandırıp Instagram’da paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version