Instagram Takipten Çıkanlar Nasıl Bulunur?

Instagram takipten çıkanlar nasıl tespit edilir sorusunun yanıtını mı merak ediyorsunuz? İşte uygulamasız başvurabileceğiniz en kısa yol!

Instagram takipten çıkanlar nasıl tespit edilir? Bunun için bir uygulama var mıdır, bu uygulamalar güvenli midir? Instagram’da beni takip etmeyenleri nasıl bulurum diye sorular soruyorsanız sizin için faydalı olabilecek bir yöntemimiz bulunuyor.

Instagram takibi bırakanları görme yönteminin dışında başvurabileceğiniz üçüncü taraf uygulamalar da var. Bu yazının devamında bu uygulamaları da görebilirsiniz ancak üçüncü taraf uygulamalara güvenmiyorsanız yöntemimizi kullanmanızı tavsiye ederiz.

Instagram Takipten Çıkanlar - 1

Instagram Takipten Çıkanlar Nasıl Tespit Edilir?

Yukarıdaki yöntem ilk bakışta biraz karışık gelebilir fakat Instagram’a girip takip edilenler ile takipçileri tek tek kıyaslamaktan çok daha kısa sürecektir.

Peki, bunun için bir uygulama yok mudur? Bu süreci otomatikleştiren birkaç uygulama mevcuttur fakat işin güvenlik ile ilgili endişeleriniz varsa yukarıdaki yöntemi kullanmanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır.

Instagram Takipten Çıkanlar İçin Uygulama

Uygulamalara izin vermekte hiçbir sakınca görmüyorsanız FollowMeter‘ı yükleyebilirsiniz. FollowMeter hem Android hem de iOS versiyonu bulunan, takipten çıkanları takip etme amaçlı kullanılan bir uygulamadır.

Uygulamayı kullanmak için şu adımları takip edebilirsiniz:

Burada dikkat edilmesi gereken nokta, bu tür uygulamaların yüzde yüz güvenilir olmamasıdır. Takdir edersiniz ki bu gibi uygulamalara yer vermemiz, onları kesinlikle indirmeniz gerektiğini söylediğimiz anlamına gelmiyor. Uygulamayı indirip indirmemek tamamen kullanıcının kendisinin sorumluluğundadır.

Instagram takipten çıkanlar nasıl bulunur sorusu böylece yanıtlanmış oldu. Güvenilir bir yoldan giderek takibi bırakanları tespit etmek istiyorsanız size sunduğumuz yöntemi kullanabilirsiniz.

Exit mobile version