Instagram Story İndirme Nasıl Yapılır?

Instagram story indirme yöntemleri nelerdir? Instagram'da hikaye nasıl indirilir? En kolay hikaye kaydetme yollarını bir listede topladık.

Instagram story indirme genellikle hikayeyi süresi bitmeden cihazına kaydetmek isteyenler tarafından merak ediliyor. Instagram hikayelerini indirmek için çeşitli yöntemler bulunuyor. Bu yöntemlerden bazılarını uygulamak çok az bir zaman alırken bazılarını uygulamaksa çok fazla vakit alıyor.

Bu listede yer alan yöntemler, sizi doğrudan sonuca götürecek yöntemlerden oluşuyor. Yöntemlerin altında sıralanan adımları izleyerek istediğiniz hikayeyi cihazınıza kaydedebilirsiniz.

Instagram Story İndirme - 1

Instagram Story İndirme İçin 4 Yöntem

Instagram uygulaması, kullanıcılara kendi hikayelerini kaydetmelerini sağlayan özelliğe sahiptir. Bu özelliğin nasıl kullandığını bilmiyorsanız ilk yöntemi inceleyebilirsiniz.

1. Instagram’da Kendi Hikayemi Nasıl İndiririm?

Yukarıdaki yöntem, yayımlanan hikayeyi otomatik olarak cihaza kaydetmiyorsanız size çok faydalı olabilir. Paylaştığınız hikayeleri direkt cihazınıza indirmek için aşağıdaki adımları takip edin.

2. Ekran Görüntüsü ile Instagram Hikayesi Kaydetme

Instagram story indirme yollarından biri de ekran görüntüsü almaktır. Bu yöntemler, sadece fotoğraf içeren hikayelerde geçerlidir. Ekran görüntüsü alarak bir kişinin hikaye olarak paylaştığı hikayeyi cihazınıza kaydedebilirsiniz.

3. Ekran Kaydedici ile Instagram Hikayelerini Kaydetme

Instagram hikayelerini telefona kaydetmenin başka bir yolu da üçüncü taraf uygulamaları kullanmaktan geçiyor. Android ya da iOS için pek çok video kaydetme uygulaması bulunuyor. Bunlardan birini kullanarak videoları da kaydedebilirsiniz.

4. Instagram Hikaye İndirme Siteleri

Daha pratik bir yol arayanlar, Instagram story indirme sitelerini tercih edebilir. Burada dikkat edilmesi gereken nokta, hikayesini indirmek istediğiniz kişinin profilinin herkes açık olmasıdır. Aksi takdirde bu yöntem işe yaramayacaktır çünkü Instagram hikaye indirme siteleri sadece hesabı açık olan kişilerin hikayelerini indirebilir.

Kullanabileceğiniz Instagram hikaye kaydetme sitelerinden bazıları şunlardır:

Yukarıdaki sitelerden herhangi birini kullanmak için belirtilen yere kişinin kullanıcı adını yazmanız yeterlidir. Örneğin Toolzu ile Instagram hikayesi indirmek için takip edilmesi gereken adımlar şunlardır:

Exit mobile version