Instagram Silinen Mesajlar Tekrar Gösteriliyor: Facebook Sessiz!

Yapılan son çalışmalar ile birlikte Instagram silinen mesajlar ile alakalı çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Üstelik bu, raporlara da yansıdı.

Sosyal medya platformlarında mesajlaşırsanız, bunu silme gibi bir özellik de sunulur. Bu silme özelliği sayesinde yazışmaların tamamen ortadan kalktığı düşünülebilir. Böylece tüm kullanıcılar kendisini güvende hisseder. Peki bu gerçekten de bahsedildiği gibi  mi?

Instagram silinen mesajlar vakası ilk değil

Bundan kısa bir süre önce defalarca Instagram platformunda bazı mesajların silinmediği görüldü. Bu durum birkaç kez meydana geldiği için büyük soruna neden oldu.

Instagram silinen mesajlar

2016 yılına dek geçmişe dönük bütün mesajlaşmaların görüldüğü farkedildi ve bugüne kadarki tüm mesajlar hemen ortaya çıktı. Engelleyen ya da sizin engellediğiniz kişilerle yaptığınız konuşmalarla birlikte neredeyse hepsi görülecek. Facebook’tan herhangi bir açıklama yapılmaması ise konuyu daha da karamsar hale getirdi. Instagram bir çözüm bulana kadar şimdilik bu mesajlar görülmeye devam edecek.

Şimdilik herhangi bir açıklama yapılmaması ve kullanıcıların bütün mesajlara rahatlıkla ulaşması, kaygı yaratmaya devam ediyor. Güven konusunda her zaman akıllarda soru işareti yaratan Facebook, bu defa iyice çuvalladı. Sizce Instagram mesajları gerçekten de saklanıyor mu? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version