Instagram Sesli Mesaj İndirme Yöntemleri

Instagram sesli mesaj indirme yollarını mı arıyorsunuz? Bu yazıda sıralamış olduğumuz yöntemler, arayışınıza son verecektir.

Instagram sesli mesaj indirme yöntemleri arayışında mısınız? Instagram’ın direkt mesajlar özelliği, arkadaşlarınız ile karşılıklı ya da grup hâlinde iletişimde olmanızı sağlayan oldukça faydalı bir özelliktir ama seçenek bakımından o kadar da geniş bir yelpaze sunmaz. Örneğin size gönderilen ses kayıtlarını indiremezsiniz.

Bu ses kayıtlarını indirme noktasında Instagram bir seçenek sunmasa bile bunu yapmak mümkündür. Bu yazıda Instagram’da sesli mesajları cihazınıza kaydetmek için hangi yöntemleri kullanabileceğinizi öğreneceksiniz.

Instagram Sesli Mesaj İndirme Yolları

Instagram Sesli Mesaj İndirme Yolları

1. Bilgisayardan Sesli Mesaj İndirme

Masaüstü tarayıcınızı kullanarak Instagram’a giriyorsanız Internet Download Manager’ı tercih edebilirsiniz. IDM olarak da bilinen bu hizmet, size herhangi bir web sayfasında yer alan tüm medya ögelerini indirme imkânı verir. Instagram’daki ses kayıtları da buna dahildir.

Cihazınıza indirilen dosyanın formatını format değiştirme sitelerini kullanarak değiştirebileceğinizi unutmayın.

2. iPhone’da Sesli Mesaj Nasıl İndirilir?

Ekran videosu çekmenin yollarını sıralarken yer verdiğimiz iPhone’da programsız ekran kaydı yapma adımlarını takip ederek kaydı başlatın. Instagram’a girin. Direkt mesajlardan herhangi bir sohbeti açın. Ses kaydını başlatın. Ses kaydı sona erdiğinde kaydı da durdurun. Videoyu MP3 formatına dönüştürme hizmetlerinden birini kullanarak sadece ses kaydını elde edebilirsiniz.

3. Android’de Sesli Mesaj İndirme Nasıl Yapılır?

Bu web sitesinin desteklediği formatlar arasında AVI, MP4, 3GP, M4V, MPEG, WEBM de dahil olmak üzere birçok yaygın format bulunuyor. Videoyu bu formatlardan birine dönüştürdükten sonra ses kaydını cihazınıza başarılı bir şekilde indirebilir ve istediğiniz zaman istediğiniz yerde tekrar tekrar çalabilirsiniz.

Exit mobile version