Instagram Reels Remix İle Videoları Birleştirin

Instagram Reels Remix özelliği neredeyse hiçbir kullanıcı tarafından beklenmiyordu. Uygulamaya ciddi bir renk kattığını söyleyebiliriz. İşte merak edilen detaylar.

En beğenilen uygulamalar içerisinde yer alan Instagram Reels, Remix özelliği ile birlikte geliyor. Bu özellik kullanıcıları tatmin edecek gibi görünüyor. Sosyal medya platformları arasında yoğun bir rekabet var. Bu rekabet ne yazık ki bazı olumsuz sonuçlara neden olsa bile çoğunlukla iyi gelişmeleri arkasından getiriyor.

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya sitelerinden Instagram ise bu gelişmelerin toplandığı en büyük platformlar arasında yer alıyor. Facebook şirketi tarafından kontrol edilen Instagram platformu bu tür yeni özellikler sayesinde daha kullanışlı oluyor.

Instagram Reels Remix özelliğini kullanmak son derece kolay

Bu özelliği kullanan kişilerin çok birşey yapmasına gerek yok. Sadece kendi videosu ile birlikte başka bir videoyu daha birleştirmesi yeterli olacaktır. Bunun için Instagram tarafından yeni bir buton yerleştirildi. Butonda Reels Remix yazıyor.

Instagram Reels Remix

Instagram Reels her geçen gün daha fazla özellik kazanıyor. Böylece kullanıcılar tarafından takdir görmeyi başarıyor. TikTok platformu ile rekabet halinde olan Reels işte tam da bu nedenle yeni özellikler kazanmaya devam edecek gibi görünüyor.

Gelen son detaylara göre bu uygulama için gelen yeni Remix özelliği ne yazık ki tüm cihazlarda kullanılır halde olmayacak. Şimdilik sadece bazı cihazlara getirilmesi planlanıyor. Peki siz Instagram ile ilgili gelen bu yeni özellik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Exit mobile version