Instagram Reels için yeni özellik

TikTok ile rekabet etmek için çok çalışan Instagram, Reels için yapacağı güncelleme ile yeni bir özellik getirmeye hazırlanıyor. Ortaya çıkan bir ekran görüntüsünde Instagram, Reels için arkadaşını etiketleme özelliğini getiriyor.

Bir uygulama araştırmacısı olan Alessandro Paluzzi, çeşitli uygulamalardaki yeni özellikler hakkında ilginç güncellemeler sunmasıyla ünlüdür. Kısa süre önce Paluzzi, ünlü kısa biçimli video paylaşım uygulaması TikTok’un rakibi olan Instagram Reels ile ilgili yeni bir özelliğin ekran görüntüsünü paylaştı. Görünüşe göre, Reels yakında bir güncelleme alacak gibi görünüyor. Çünkü Instagram görünüşe göre Reels’teki kişilerin etiketlenmesine izin verme olasılığı üzerinde çalışıyor.

Bir Facebook hatası, Instagram kullanıcılarının kişisel bilgilerini ortaya çıkardı

Alessandro Paluzzi’nin bir tweet’te paylaştığı ekran görüntüsü, bir kullanıcının Videonuzun Kullanıcı profilinin Makaralar ile bir video paylaşmaya çalıştıklarında, bunun altında bir kullanıcının da kendi videosunu paylaşmayı seçebileceğini gösteriyor. Şimdi, bu seçeneğin hemen altında, uygulamaya giden bir ‘Kişileri Etiketle’ seçeneği var gibi görünüyor.

Söylemeye gerek yok. Bu, kullanıcıların videoyu yaptıkları veya paylaşmak istedikleri kişileri, arkadaşları ve aileleri dahil etiketlemelerine izin verecektir. Bu, çeşitli sosyal medya platformlarında gördüğümüz diğer herhangi bir fotoğraf veya video etiketleme özelliği gibi olacak. İnsanlarla bağlantı kurmanın ve sevdiklerinizi bağları güçlendirip birleştirerek daha özel hissettirmenin ilginç bir yoludur.

Ünlü sosyal medya yorumcusu Matt Navarra, Instagram’ın sırf rakibi TikTok ile rekabet edebilmek için yıldırım hızında yeni özellikler eklediğini düşünüyor. Onun tweetinin altında yorum yapan takipçileri, yakında çıkması muhtemel bu yeni özellikten gerçekten mutlu görünüyordu. Bu yeni özelliğin Instagram Reels için resmi olarak ne zaman piyasaya sürüleceği bilinmiyor. Birçok yorumcu, “Reels” hızının yükseltmeler almasıyla birlikte, genel görünümünün 12 ay içinde büyük olasılıkla düşeceği yorumunda bulunuyor.

Exit mobile version