Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme (Programsız)

Instagram profil fotoğrafı büyütme programsız bir şekilde yapılabilir mi diye merak ediyorsanız evet, bu yöntemlerle yapabilirsiniz.

Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme (Programsız)

Instagram profil fotoğrafı büyütme programsız bir şekilde nasıl yapılır sorusuna cevap mı arıyorsunuz? Doğru yere geldiniz. Birçok sosyal medya kullanıcısı zaman zaman bazı profil fotoğraflarına daha yakından bakmak için başvurulabilecek yöntemlere yönelebiliyor.

Örneğin fotoğraftaki kişinin gerçekten tanıdığınız kişi olup olmadığını öğrenmek için bunu yapmak isteyebilirsiniz. Hesap gizli bir hesapsa, bunu anlamanız için tek yol profil fotoğrafıysa ve bu profil fotoğrafındaki yüz küçükken çok net görülemiyorsa fotoğrafı büyütmeyi deneyebilirsiniz.

Instagram her ne kadar özellik bakımından zengin bir sosyal medya platformu olsa da çok eksiği vardır. Örneğin birçok platformda olduğu gibi profil fotoğrafları üzerine basarak büyütemezsiniz. Bunun için daha farklı yöntemlere başvurmanız gerekir.

Bu yöntemlere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme Programsız Nasıl Yapılır?

Instagram’daki profil fotoğraflarını büyütmek ve yaklaştırmak için kullanabileceğiniz yöntemler bunlardır. Dilerseniz gelin, bunların nasıl uygulanacağını öğrenelim.

Kullanıcı Adını Google Görseller’de Aratma

Yeni sosyal medya hesaplarının Google’da yer alması biraz zaman alsa da hesap çok yeni değilse yukarıdaki adımları takip ederek istediğiniz hesabın profil fotoğrafını görebilirsiniz.

Üçüncü Taraf Web Sitesi Kullanma

Kullanıcının fotoğrafını eğer Google’da bulamazsanız başvurabileceğiniz ikinci bir yöntem de Instazoom gibi üçüncü taraf web sitelerdir. Instazoom.io üzerinden bir profil fotoğrafını orijinal boyutu ile görüntülemek isterseniz bunun için şu adımları izleyebilirsiniz:

Üçüncü Taraf Uygulama Kullanma

Profil fotoğrafını büyütmek için kullanabileceğiniz bir diğer yöntem de uygulama kullanmaktan geçiyor. Bu amaç için geliştirilmiş çok sayıda uygulama bulunuyor. Örneğin Insfull adlı uygulama, herhangi bir profil fotoğrafını oldukça başarılı bir şekilde büyütmenize olanak tanıyor.

Bu üçüncü taraf uygulama ve siteleri kullanmak elbette ki sizin sorumluluğunuzdadır. Her uygulama ve web sitesi güvenli olmayabilir. Bu nedenle güvenli bir hizmet kullandığınızdan emin olmalısınız.

Exit mobile version