Instagram PC veya Mac’te Nasıl Kullanılır

instagram pc de nasıl kullanılır

İnsanlar bir bilgisayarda Instagram’ı nasıl kullanacaklarını öğrenmek ister, böylece PC veya Mac’den sosyal medya uygulamasına fotoğraf yükleyebilirler.
Ancak ücretsiz Instagram uygulaması, masaüstü makineler yerine cep telefonlarında resim çekme, düzenleme ve paylaşma için tasarlandı. Fotoğrafları zenginleştirmek için özel efektleri veya filtreleri popülaritesinin büyük bir parçasını oluşturuyor, bu nedenle doğal olarak birçok insan bu filtreleri normal bilgisayarlarında telefonlarına ek olarak kullanmak istiyor.

Kolay Çözüm Yok

Ne yazık ki, bilgisayar uygulaması için kolaylıkla fotoğraf yükleyebilecek ve uygulamanın süzgeçlerini PC’nizde veya Mac’nizde kullanabilecek bir Instagram yok. Birçok kullanıcıdan bilgisayarlarından fotoğraf yükleme isteği yapılmasına rağmen, Instagram böyle bir özellik sunmuyor.
Facebook’a ait olan Instagram, Şubat 2013’te ” Web’deki Instagram Feed’iniz ” adlı yazılımının Web sürümünü yayarak kullanıcıların birbirlerinin fotoğraflarını normal bir bilgisayardan yorum yapmasına izin verdi. Ancak Web yayını ve Instagram’ın web sitesi görüntüleri doğrudan bir bilgisayardan yüklemeye izin vermez; Web sitesinde insanların mobil cihazlardan yüklediklerini görüntülemek ve her bir kullanıcıya web sitesinde kendi alanlarını vermek için basitçe tasarlanmışlardır.

Birçok kişi Instagram’dan çok hoşunuza geldiklerini ve dizüstü bilgisayarlarında veya masaüstü bilgisayarlarında tam özellikli bir sürümü kullanabilmek istediklerini belirtti.
Ancak belirtildiği gibi, Instagram’ın web sitesinde doğrudan bilgisayarlardan fotoğraf yüklemek için herhangi bir araç bulunmamaktadır. Fotoğraf ve videoları görüntüleme ve paylaşma, uygulama bağlantılarınızı ve hesabınızı yönetme içindir.

Bilgisayarlardaki Instagram için Bir Geçici Çözüm Var mı?

Bir geçici çözüm olması gerekiyor, değil mi?  Çeşitli teknoloji meraklıları geçici çözümler üretti ancak teknolojik açıdan kalpten değiller. Bir çözüm, bilgisayarınızda bir cep telefonu işletim sistemini taklit etmek  için tasarlanmış özel bir yazılım programı yüklemek ve bu şekilde mobil uygulamalar çalıştırmamıza izin vermektir. Bir emülatör örneği BlueStacks App Player’dır . Uygulamayı indirmeyi ve bilgisayarınıza kurmayı deneyebilirsiniz.

Yüklendikten ve çalışmaya başladıktan sonra, uygulamanın arama arayüzünü kullanarak “Instagram” arayın ve bilgisayarınıza kurun. Bununla birlikte, bir PC veya Mac üzerinde Bluestacks’i Instagram ile çalışmaya teşvik etmek isteyen millet tarafından birçok teknik glitch bildirildi. Instagram genellikle çalışır, Başkalarının yüklediği fotoğrafları görmenize izin verirsiniz, ancak resimlerinizi Instagram’a yükleyebilmek için yine bir ortam yükleyici yüklemeniz gerekir. Böyle bir programa bir örnek Media Sync’tir, ancak bununla birlikte sorunlar da bildirilmiştir.

Windows kullanıcısıysanız , Gramblr adı verilen başka bir uygulama yüklemek ve yüklemek için daha basit bir yükleyici sunuyor, ancak yalnızca bir Windows PC’niz varsa. Gramblr Mac’lerle uyumlu olmasına rağmen, Apple tarafında bir çok uyumluluk sorunu yaşanıyor. PC’de bile, zorluklar var – örneğin Instagram’ın API’sını kullandığı için Instagram şifrenizi çatallamak zorunda kalıyoruz.

Belki de en düşük teknoloji çözümü e-postadır – Instagram’da paylaşmak istediğiniz fotoğrafı kendinize e-postayla gönderin, ardından cep telefonunuzdan bu e-postaya erişin ve Instagram’ı çalıştırın.

Oysa Instagram üzerinde mobil olmayan fotoğraf paylaşımı için başka bir geçici çözüm kullanmaktır Dropbox’ı , ücretsiz bulut tabanlı depolama uygulaması ve Dropbox’a fotoğraflarınızı yükleyin.

Daha sonra telefonunuza veya tabletinize gidin ve Dropbox’daki ücretsiz alanınıza erişin, paylaşmak istediğiniz fotoğrafları bulun ve bunları Instagram’da paylaşın. Bu seçenek, bu resimler için Instagram’ın süzgeçlerine erişmenizi sağlamaz; ancak en azından bunları Instagram’da paylaşmanıza izin verir.

Bilgisayarlar için Diğer Instagram Uygulamaları

Masaüstü bilgisayarlar için birçok program mevcut. Birine PC için Instagram deniyor . Masaüstü kullanımı için bir başka uygulama, Instafeed adı verilen ve genellikle PC’nizde Instagram’da yaptığınız herşeyi yapmanıza izin veren ücretsiz bir programdır – fotoğraf yüklemek haricinde.

Cep telefonunuz için Instagram’ı edinmek için iTunes App Store’u ( iPhone’lar için ) veya Google Play Store’u (Android telefonlar için) ziyaret edin .

Diğer, Benzer Uygulamalar

Bilgisayarınızdan özel efektler uygulamak istiyorsanız, Instagram’a benzer şeyler yapan bazı diğer fotoğraf uygulamalarını deneyin. İki iyi ürün , standart bir Web tarayıcısından çalıştırılan ve serin klasik filtre efektlerini içeren Pixlr ve Poladroid.net’dir .

Exit mobile version