Instagram Kaybolan Mesaj Modu Kapatma

Instagram kaybolan mesaj modu kapatma işlemini nasıl gerçekleştireceğinizi mi merak ediyorsunuz? Rehberdeki adımları izleyin.

Instagram Kaybolan Mesaj Modu Kapatma

Instagram kaybolan mesaj modu kapatma işlemini gerçekleştirmek için takip edilmesi gereken adımlar büyük bir çoğunlukla kaybolan mesaj modunu yanlışlıkla etkinleştiren ve bunu daha sonra fark edip nasıl devre dışı bırakılacağını merak eden sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilen adımlardır.

Kaybolan mesajlar modu, kullanıcıların metin ya da medya ögelerinden hangilerini gönderip göndermediği fark etmeksizin bütün mesajların görüntülendikten sonra yok olmasını mümkün kılan bir moddur. Bu mod etkin olduğunda sohbete dahil tüm kullanıcılar bilgilendirilir.

Bu modu hangi sohbette etkinleştirirseniz o sohbetteki tüm mesajlar bir kez görüntülendikten sonra ortadan kaldırılır. Sohbetteki mesajlar eğer sizin için çok önemliyse muhtemelen onların silinmesini istemiyorsunuzdur. Bu durumda silinen mesajlar modunu kapatmanız gerekecektir. Bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz.

Instagram Kaybolan Mesaj Modu Kapatma Adımları

Instagram’ın sosyal medya uygulamasında kaybolan mesaj modunu devre dışı bırakmak için modun etkin olduğu sohbeti açıp kullanıcının isminin üzerine basmanız ve “Kaybolan Mesaj Modu” seçeneğini devre dışı bırakmanız yeterlidir.

Bu özellik eğer kötü bir amaç doğrultusunda kullanılıyorsa, sizi direkt mesaj aracılığı ile rahatsız ediyorlarsa Instagram’ın kısıtlı hesap özelliği ile onların rahatsız edici davranışlarını engelleyebilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Instagram’ın sunduğu, mesajların görüntülendikten sonra otomatik olarak kaybolmasını sağlayan mod hakkında kullanıcıların kafasına bazı sorular var. Bu soruların arasından öne çıkanlarına aşağıdan cevap bulabilirsiniz.

Instagram kaybolan mesaj modu nedir?

Kaybolan mesaj modu, Instagram’ın kullanıcılara sunduğu bir moddur. Karşı tarafın gönderilen mesajı okumasından sonra mesajın imha edilmesini sağlar.

Instagram kaybolan mesaj modu ne işe yarar?

Bu mod, bir sohbetteki katılımcıların tüm mesajları sadece bir kez görüntülemesine izin verir. Mesajlar görüntülendikten sonra otomatik olarak imha edilir.

Kaybolan mesaj modu açınca karşı tarafa bildirim gider mi?

Kaybolan mesaj modunu açtığınızda karşı tarafa bilgilendirmede bulunulur. Kullanıcı eğer isterse bu modu devre dışı bırakabilir.

Instagram’da kaybolan mesaj geri getirilebilir mi?

Hayır, Instagram’da kaybolan mesajlar geri getirilemez. Bir mesajın her iki taraftan da kaybolması hâlinde silinen mesajlara ulaşmak mümkün değildir ama mesajlar eğer bir tarafta hâlâ görüntülenebiliyorsa o mesajlar elde edilebilir.

Exit mobile version