Instagram işletme profiline nasıl geçilir?

Instagram silinen mesajlar

Popüler fotoğraf ve video paylaşma platformu Instagram’da nasıl işletme profiline geçiş yapılır?

Gün geçtikçe hayatlarımıza daha da çok giren sosyal medya ve özellikle Instagram, kullanıcıları tarafından beğeni ile takip ediliyor. Bu uygulamalarda yer alan kişiler, paylaşımları ile ilgili olarak tüm analizleri, istatikleri ve bilgileri ise görmek istiyor. Bu arzu edilen noktalar ise sıradan hesap profilleri üzerinden mümkün olmuyor. Bunun için işletme hesabına geçmeniz gerekmektedir. Peki Instagram işletme hesabına nasıl geçilir, işletme hesabı kullanıcılarına neler sunar?

INSTAGRAM İŞLETME PROFİLİ NEDİR?

Özellikle şahıs profilleri dışında kalan Instagram hesapları için İşletme profiline geçmek büyük önem kazanıyor. Kurum veya satış hesapları işletme hesabına geçerek takipçileri gözünde daha güvenilir bir statüye sahip oluyor.

Peki işletme hesabına geçmek için ilk olarak ne yapmanız gerekiyor? Öncelikle Facebook’ta yöneticisi olduğunuz bir sayfanın olması gerekiyor. Daha sonra Instagram profilinize girin. Sağ üst köşede bulunan çark simgesine dokunup alternatifler bölümünde yer alan ”İşletme profiline geç” yazısına tıklayın.

Karşınıza bu noktada Facebook’ta yöneticisi olduğunuz sayfa gelecek. Buraya giriş yaptıktan sonra artık Instagram’da işletme hesabınızı oluşturmuş olacaksınız.

Exit mobile version