Instagram İngilizce Oldu, Türkçeye Nasıl Çeviririm?

Instagram İngilizce oldu, yeniden nasıl Türkçe yapılır diye merak ediyorsanız bu rehberde yer alan adımları takip edebilirsiniz.

Instagram İngilizce Oldu Çözümü

Instagram İngilizce oldu, ne yapmalıyım diye düşünüyor musunuz? Bu sorun genellikle sosyal medya uygulaması Instagram’ın zaman zaman aldığı güncellemelerin sonucunda ortaya çıkar. Uygulamayı kullanan kişiler, sosyal medya uygulamasını kendi ana dilinde kullanırken birden başka bir dilde olduğunu görmenin şoku ile araştırma yapmaya başlar.

Aslına bakılacak olursa Instagram’ı yeniden Türkçe yapmak hiç de zor değildir. Instagram’ı sadece birkaç adımı takip ederek yeniden Türkçe dilinde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Instagram İngilizce Oldu, Nasıl Türkçe Yaparım?

İngilizce olan Instagram’ı yeniden Türkçe dilinde kullanmak için “Settings > Account > Language > Türkçe” yolunu takip etmek yeterlidir. Bu adımları takip ettikten sonra Instagram sizi ana sayfaya yönlendirecek ve uygulamanın geçerli dili yeniden Türkçe olacaktır.

Instagram Türkçe Olmuyor, Çözümü Nedir?

Instagram’ı Türkçe yapma adımlarını takip etmenize rağmen uygulamanın dili Türkçe olmazsa bu yöntemleri uygulamayı deneyin.

Uygulamayı Durmaya Zorlama

Ayarlardan “Uygulamalar” bölümüne girin. Buradan Instagram’ı bulup üzerine basın. “Uygulamayı durmaya zorla” seçeneğine dokunarak uygulamanın çalışmasına zorla son verin. Kısa bir süre bekledikten sonra uygulamayı yeniden açın.

Instagram’ı Güncelleme

Uygulamayı durmaya zorlama yöntemini uygulamanıza rağmen sorun düzelmezse Play Store ya da App Store’a girin. Arama kısmına “Instagram” yazarak sosyal medya uygulamasının uygulama mağazasındaki sayfasına gidin. Burada “Güncelle” butonunu görüyorsanız üzerine basın ve uygulamanın güncellenmesini bekleyin.

Instagram’ı Kaldırıp Yeniden Yükleme

Sosyal medya uygulamasını üçüncü kaynaklardan indirdiyseniz bu tür sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz daha yüksektir. Her zaman Play Store ve App Store gibi resmî uygulama mağazalarından Instagram’ı indirmeyi tercih etmelisiniz.

Uygulamayı cihazınızdan tamamen kaldırmak için de “Ayarlar > Uygulamalar > Instagram > Kaldır” yolunu takip edebilirsiniz.

Instagram’da Türkçe müzik çıkmama sorunu da oldukça yaygın olarak görülüyor. Siz de bu sorunu yaşıyorsanız rehberimizden çözüm yollarını inceleyebilirsiniz.

Exit mobile version