Instagram Hikayeler’e nasıl müzik eklenir?

instagram hikayelere nasıl müzik eklenir

Milyonlarca kişi tarafından kullanılan Instagram’ın en popüler özelliklerinden birisi olan Hikayeler’e nasıl müzik ekleyebileceğinizi öğrenmek ister misiniz?

Her geçen gün uygulamayı yepyeni güncellemeler ile büyüten, geliştiren Instagram, büyük ilgi gören Hikayeler bölümünü de emoji, gif ve müziklerle renklendirmeye devam ediyor. Kullanıcıların ayrı bir programa ihtiyaç duymadan hikayeler kısmına müzik ekleme dönemini başlatan Instagram, büyük bir kolaylık sunmuş oldu. Peki, Instragram hikayeler kısmında müzik ekleme işlemi nasıl yapılır? Detayların haberin devamında…

HİKAYE KISMINDA MÜZİK EKLEME YOLLARI

İlk olarak Instagram’da ekleyeceğiniz hikaye için fotoğraf veya videonuzu seçin. Sonrasında müzik eklemek için çıkartmalar kısmında bulunan ”Müzik” seçeneğine tıklayın. Bu noktada karşınıza müzik alternatifleri çıkacak. İstediğiniz müziği seçebilir, seçenekleri inceleyebilirsiniz.

Tüm bunların yanı sıra başka bir alternatifiniz daha var… Telefonunuzun kamerasını açtıktan sonra kayıt düğmesinin alt kısmında bulunan yeni “Müzik” seçeneğine tıklayın. Böylece pratik ve hızlı bir şekilde işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Müzikli hikayenizi ekledikten sonra takipçileriniz eklediğiniz şarkının adını ve sanatçının ismini hikayede görebilirler. Son olarak belirtmekte fayda var; özellik şimdilik sadece belirli ülkelerde seçili iOS cihazlarda geçerlidir.

Exit mobile version