Instagram Hesapsız Story İzleme Nasıl Yapılır?

Instagram hesapsız story izleme yöntemine mi ihtiyacınız var? Bir hesap olmadan nasıl hikaye izleyeceğinizi gösteriyoruz.

Instagram Hesapsız Story İzleme Nasıl Yapılır?

Instagram, hiç şüphesiz ki şu anda dünyanın en iyi sosyal medya platformlarından biridir ancak kullanıcılar tarafından paylaşılan hikayeleri görmek için hesabınızın olmasını gerektiriyor. Neyse ki Instagram hesapsız story izleme için başvurulabilecek yöntemler sayesinde hesap oluşturma zorunluluğu ortadan kalkabiliyor.

İster en sevdiğiniz ünlülerin paylaşımlarını takip etmek ister Instagram mizah sayfalarının hikayelerini incelemek istiyor olun, bunu bir Instagram kullanıcısı olmadan da yapabilirsiniz.

Instagram Hesapsız Story İzleme Adımları

İyi haber şu ki hiç program ya da uygulama indirmeden, Instagram hesabı oluşturmadan herhangi bir herkese açık hesapta paylaşılan hikayeleri görmek bazı çevrim içi araçlar sayesinde mümkündür. Bu araçların başında ise InstaNavigation geliyor.

Yukarıda yer alan adımları takip ederek InstaNavigation ile herhangi bir herkese açık hesapta yayımlanan hikayeleri görüntüleyebilirsiniz.

Hesapta eğer yayında olan hiç hikaye yoksa “There are no stories for 24 hours” ifadesi yer alacaktır. Instagram hesap olmadan hikaye bakmak için bir diğer sekme Highlights’a geçin. Burada öne çıkan tüm hikayeleri görebilirsiniz.

InstaNavigation, kullanıcılara bu hikayeleri indirmeyi de mümkün kılıyor. Hikayenin hemen üzerinde yer alan “Download” butonuna basarak hikayeyi cihazınıza indirebilirsiniz.

Aracın öne çıkan bir diğer yanı da istatistiksel verilerdir. “Statistics” bölümünden takipçi artışını tarihe göre takip edebilirsiniz. Aynı gün içinde takipçi değişimi takip etmek de bu araçla mümkün oluyor.

Sıkça Sorulan Sorular

Instagram hesapsız hikaye izleme mümkün mü?

Evet, hesap olmadan story (hikaye) izlemek için hesabınızın olması ya da hesap oluşturmanız gerekmez. InstaNavigation gibi araçları kullanarak hesap sahibi olmadan da herhangi bir kullanıcının Instagram profilini görüntüleyebilirsiniz.

InstaNavigation’ı telefondan ya da bilgisayardan kullanabilir miyim?

Evet, bu web tabanlı hizmet bilgisayarda, tablette ya da telefonda çalışabilir. Sadece çevrim içi bir araç olduğundan internet bağlantısına ihtiyaç duymanıza neden olur. Bunun haricinde Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Opera gibi modern tarayıcılarla uyumludur.

Instagram’da başkasının hikayesini indirmenin sakıncası var mı?

Instagram kullanıcılarının paylaştığı fotoğraf ve videolar onların izni olmadan indirilmemeli ve başka bir yerde paylaşılmamalıdır.

Exit mobile version