Instagram Görüldü Atmadan Mesaj Okuma

Instagram görüldü atmadan mesaj okuma yöntemine mi ihtiyacınız var? Bunu uygulama kullanmadan nasıl yapacağınızı öğrenin.

Instagram Görüldü Atmadan Mesaj Okuma

Instagram görüldü atmadan mesaj okuma yöntemi mi arıyorsunuz? Sosyal medya platformu ne yazık ki WhatsApp’taki gibi görüldü ibaresini kapatmanın bir yolunu sunmuyor. Bunu yapabilmek için farklı yöntemlere başvurmanız gerekiyor.

Sosyal medya platformunda size gelen mesajları gizlice okumak istemenizin birçok sebebi olabilir ancak sebebiniz ne olursa olsun, Instagram görüldü kapatma yöntemlerinden yararlanabilirsiniz.

Instagram Görüldü Atmadan Mesaj Okuma Yöntemleri

Instagram’da görüldü ibaresini kaldırmanın en iyi yolları arasında bu yöntemler bulunuyor. Dilerseniz gelin, her bir yöntemin nasıl uygulanacağını tek tek öğrenelim.

Mesajları Bildirimlerden Okuma

Birçok akıllı telefon kullanıcısı, her gün akıllı telefonundaki çeşitli uygulamalardan sayısız bildirim alıyor. Peki, bu bildirimleri etkili bir şekilde kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Bu işlem için yapmanız gerekenler bildirim panelini aşağı çekip mesajı üzerine dokunmadan okumaktan ibarettir.

Mesajı okumak için Instagram uygulamasından sohbeti açmadığınız için mesajı okuduğunuzu kimse bilemeyecektir. Bu yöntemi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Bildirimler aracılığıyla mesajları okurken dikkatli olmaya özen göstermeyi unutmayın çünkü yanlışlıkla mesaja dokunursanız sohbet açılır ve mesajı gönderen kişi mesajı gördüğünüzü öğrenir. Ayrıca bu bildirimlerde mesajın sadece bir kısmı görünür. Karakter sınırlamasından ötürü uzun mesajların tamamını okuyamayabilirsiniz.

Mesajları İnterneti Kapatıp Okuma

Başlığı okuyarak hareket etmeyin çünkü mesajları interneti kapatıp okur ve daha sonra açarsanız karşı taraf yine mesajları okuduğunuzu anlayacaktır. Bu nedenle direkt ilerlemek yerine aşağıdaki adımları takip edin.

Üçüncü Taraf Uygulamaları Kullanma

Bu yöntemi her ne kadar tavsiye etmesek de Instagram’da mesajları gizlice okumanızı sağladığını iddia eden bazı uygulamalar olduğunu belirtmek gerekiyor. Instagram görüldü kapatma özelliği ile gelen bu uygulamalar, mesajlarınızın okunmamasını sağlayabilir ancak bunlara Play Store ya da App Store gibi resmî uygulama mağazalarından ulaşamazsınız.

Üçüncü taraf uygulama mağazalarından biri uygulama indirmenin tahmin edemeyeceğiniz kadar çok güvenlik riski vardır. Örneğin verileriniz sizin haberiniz olmadan toplanıp üçüncü taraflarla paylaşılabilir.

Cihazınıza zararlı yazılım bulaşabilir. Sizin izniniz olmadan uygulama indirilebilir, her yerde reklam görebilirsiniz. Bunun gibi daha birçok sorunla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Bütün bunların farkında olarak hareket etmelisiniz. Ayrıca bu uygulamalarla ilgili hiçbir sorumluluk kabul etmediğimizi de belirtmek isteriz.

Telegram kullanıyorsanız Telegram’da son görülme bilgisini kapatma adımlarını da kontrol etmenizi tavsiye ederiz.

Exit mobile version