İnstagram Gizli Hesabın Takipçilerini Görme Nasıl Yapılır?

Instagram gizli hesabın takipçilerini görme işlemi hangi yöntemler kullanılarak gerçekleştirilebilir? Sizin için en iyi yolları listeledik.

Instagram gizli hesabın takipçilerini görme işlemini gerçekleştirmek için başvurulabilecek çok sayıda yöntem mevcut. Hatta bazı uygulamalar, kilitli hesaplarda paylaşılanları gösterebileceğini iddia ediyor. Ne var ki bunun yapılması, o hesabın giriş bilgilerinin olmaması hâlinde mümkün değil.

Peki ama bunun için kullanabileceğimiz bir uygulama yoksa başkalarının hesaplarını nasıl göreceğiz? Açık konuşmak gerekirse bunu doğrudan yapmanızın bir yolu yok ama kullanabileceğiniz bazı yöntemler var.

Instagram Gizli Hesabın Takipçilerini Görme Yöntemleri

Instagram Gizli Hesabın Takipçilerini Görme Yöntemleri

Instagram’da kapalı hesapların takip ettiği kişileri, paylaştığı gönderileri ve takipçilerini görmenin en iyi yöntemlerini yukarıda sıraladık. Bu yöntemleri nasıl uygulayacağınızı aşağıdan öğrenebilirsiniz.

1. Arkadaş Aracılığıyla Görme

Instagram’da kapalı hesabın takipçilerini görmek için zaten o kişini takipçisi olan bir arkadaşınızdan yardım alabilirsiniz. Arkadaşınızdan kontrol etmesini istediğiniz detayların ekran görüntüsünü almasını rica ederek merakınızı giderebilirsiniz.

2. Başka Hesap Kullanma

Instagram’da kilitli hesabın takipçilerini görüntülemenin başka bir yolu da başka bir hesap kullanmaktır. Bu yöntem çok iyi bir yöntem olmasa bile çoğu Instagram kullanıcısı tarafından tercih edilen bir yöntem. Bunun sebebi, olumlu sonuç alma ihtimalinin diğer yöntemlere göre çok daha yüksek olması.

3. Hesabı Google Görseller’de Aratma

Bu yöntem, size ulaşmak istediğiniz kişinin takipçilerini göstermese de fotoğraflarını görme fırsatı sunar.

Takip isteği gönderdiğinizi ancak isteği göndermenizin üzerinden saatler geçmesine rağmen herhangi bir karşılık alamadığınızı varsayalım. Bu durumda Google Görseller’i kullanabilirsiniz.

Instagram hesabı önceden açıksa ve Google tarafından bir kez kaydedilmişse kullanıcının fotoğrafları bir süre daha saklanmaya devam edilebilir. Kişinin kullandığı kullanıcı adını arama motoruna yazıp “Görseller” sekmesine geçerseniz o kişinin fotoğraflarının hâlâ ulaşılabilir olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

4. Diğer Platformları Kontrol Etme

Bu yöntem de bir önceki yöntem gibi size kişinin takipçilerinizi göstermez fakat gizli bir Instagram hesabının fotoğraflarını görmenizi sağlar.

Bazı insanlar, fotoğraflarını ve videoları birden fazla platformda paylaşmayı tercih eder. TikTok, Pinterest, Facebook, Twitter, Snapchat ve daha aklınıza gelebilecek diğer tüm platformlarda o kullanıcıyı aratabilirsiniz.

Kullanıcının diğer sosyal medya platformlarındaki hesaplarını öğrenmek için kullanıcının Instagram biyografisine bakabilir ya da adını ve soyadını kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra Instagram kullanıcı adını da aratabilirsiniz.

Exit mobile version