Instagram Giriş Yapmadan Kişi Arama

Instagram giriş yapmadan kişi arama işleminin nasıl gerçekleştirileceğini mi merak ediyorsunuz? Bu yöntemlerden birini deneyin.

Instagram giriş yapmadan kişi arama nasıl yapılır? Instagram’da hesabınız bulunmuyor ama Instagram kullanan bir kişinin hesabını aramanız gerekiyorsa siz de bu sorunun cevabını merak ediyorsunuzdur.

Birçok sosyal medya platformu, platformun kullanılabilmesi için hesap oluşturma şartı koşar. Bu platformları kullanabilmek için öncelikle bir hesaba sahip olmanız gerekir ama Instagram kısmen de olsa bu platformlardan biri değildir.

Kullanıcıları hesap açmaları için rahatsız etse de en azından bir kişinin hesabını bulmak için platformu kullanabilirsiniz.

Siz de hesap olmadan bir kişinin Instagram hesabını bulmanın yollarını arıyorsanız doğru yerdesiniz. Aşağıdaki yöntemleri uygulayarak kolaylıkla birinin hesabını bulabilirsiniz.

Instagram Giriş Yapmadan Kişi Arama Yöntemleri

Instagram Giriş Yapmadan Kişi Arama Yöntemleri

1. Başka Birinin Hesabı Üzerinden Arama Yapma

Instagram’ın web sitesine girdiğiniz zaman önünüze kayıt ve giriş yapma bölümü çıkar. Platformun arama özelliğini kullanmak için öncelikle hesabınıza giriş yapmanız gerekir. Bunu yapmak istemezseniz yukarıdaki adımları takip edebilir, başka birinin hesabı üzerinden arama özelliğini kullanabilirsiniz.

2. Arama Motorlarını Kullanma

Arama motorları, dizinine Instagram hesaplarını da ekler. Bu, bir kişinin hesabını bulmak için Google gibi arama motorlarını da kullanabileceğiniz anlamına gelir.

3. Üçüncü Taraf Siteleri Kullanarak Hesap Bulma

Instargam hesabınız olmadan bir kişinin hesabını bulmak için üçüncü taraf siteleri de kullanabilirsiniz. Bu sitelerden biri Inflact’tir. Bu web sitesine girdiğinizde “enter any keyword” bölümüne hesap ile ilişkilendirilebileceğini düşündüğünüz kelimeleri girin. Bu kişinin adı ve soyadı da olabilir, kullanabileceği takma isim de olabilir.

“Gender” kısmından kişinin cinsiyetini belirtebilirsiniz. Diğer bölümleri ise olduğu gibi bırakmanızda fayda var. Kişinin hesabını daha önce görüntülemediyseniz bu seçenekler üzerinde yaptığınız değişiklikler doğru hesabı bulma ihtimalinizi düşürebilir.

Exit mobile version