Instagram Geçici Olarak Kilitlendi Hatası Nasıl Çözülür?

Instagram geçici olarak kilitlendi hatası ile mi karşılaştınız? Hesabınızı rehberdeki adımları takip ederek geri alabilirsiniz.

Instagram Geçici Olarak Kilitlendi Hatası

Instagram geçici olarak kilitlendi hatası büyük bir çoğunlukla hesapta olağan dışı faaliyetlerin gerçekleştirildiğinin tespit edilmesi ile ortaya çıkar. Bu olağan dışı faaliyetlere örnek olarak 10 dakika içinde yüzlerce hesabı takip etme ya da gönderiyi beğenme verilebilir.

Normalde hiçbir insan 10 dakika boyunca yüzlerce hesabı takip edemez. Bu ancak çeşitli kodların yardımı ile yapılır. Hesaba erişimi olan bir kişi eğer ilgili Instagram hesabını bot havuzuna eklerse saniyeler içinde sayısız hesap takibe alınabilir veya gönderi takip edilebilir.

Bir takipçi ya da beğeni hilesi kullanmasanız, hesabınıza üçüncü tarafların erişmesini sağlamasanız dahi hesabınız kilitlenebilir.

Bu durumda da Instagram hesabında şüpheli hareketler tespit edildiği vurgulanır ve güvenlik önlemi kapsamında hesabın geçici olarak kilitlendiği bildirilir. Sizin tarafınızdan kaynaklı bir durum söz konusu değilse endişelenmenize gerek yoktur.

Instagram, algoritmanın hata payını her zaman göz önünde bulundurarak doğrulama aşamasından sonra hesabınızı kontrol etmeye devam etmenize yardımcı olur. Aşağıda yer alan adımları takip ederek hızlıca hesabınızın kontrolünü yeniden ele alabilirsiniz.

Instagram Geçici Olarak Kilitlendi Hatasının Çözümü

Sorun düzelmezse Instagram’a bir yardım talebi gönderebilirsiniz. Bunun için şu adımları izleyebilirsiniz:

Instagram Hesabı Neden Kilitlenir?

Exit mobile version