Instagram Engelleyenleri Görme Yöntemleri

Instagram engelleyenleri görme yöntemlerini uygulayın, sizi kimlerin engellediğini öğrenin. İşte o yöntemler!

Instagram engelleyenleri görme yolları, birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından oldukça merak ediliyor. Meta’nın alt kuruluşu ve aynı zamanda sunduğu bir hizmet olan Instagram, herhangi bir kişi sizi engellediğinde tarafınıza hiçbir şekilde bildirim göndermez.

Instagram’da biri engellediğinde ne olur? Bir hesabının engellenen kullanıcılar listesine dahil edilirseniz şunları artık yapamazsınız:

Biri sizi engellediğinde neler olacağını artık bildiğimize göre bir kullanıcının sizi engelleyip engellemediğini öğrenmenin yollarını inceleyebiliriz.

Instagram Engelleyenleri Görme Yolları

Instagram’da birinin sizi engelleyip engellemediğini öğrenmek için yukarıdaki yöntemlerden birini uygulayabilirsiniz. Bu yöntemlerin nasıl uygulanacağını aşağıdan daha detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Instagram Engelleyenleri Görme Yolları

1. Kullanıcı Adını Aratma

Birinin sizi engelleyip engellemediğini öğrenmenin en basit yolu, o kişinin kullanıcı adını uygulama içinde aratmaktan geçer. Tabii ki bir kişinin profilini görüntüleyememek, o kişinin sizi engellediği anlamına gelmez. Hesabını kapatmış da olabilir.

Bunu doğrulamak için kullanıcı adını başka bir hesaptan aratabilirsiniz. İkinci bir hesabınız yoksa üçüncü maddedeki yöntemi deneyebilirsiniz.

2. Yorumları ya da Direkt Mesajları Kontrol Etme

Kullanıcı adını arattığınızda kişinin hesabını görmüyorsanız bunun sebebi kişinin kullanıcı adını değişmesi olabilir. Bu kişi ile önceden DM üzerinden iletişim kurduysanız ya da herhangi bir gönderinize yorum yaptıysa yeni kullanıcı adı orada yer alacaktır. Bu kullanıcı adının üzerine basarak profiline gidebilirsiniz.

3. Kullanıcının Profiline Web Tarayıcısından Bakma

Instagram’da birinin sizi engelleyip engellemediğini öğrenmenizin bir diğer yolu da kullanıcının profiline web tarayıcısı üzerinden bakmaktır. Bunun için Chrome ve benzeri tarayıcıları kullanabilirsiniz. Masaüstü ya da mobil tarayıcı olması fark etmez. Adres çubuğuna “instagram.com/kullanıcıadı” yazıp “kullanıcıadı” yerine o kişinin kullanıcı adını yazmanız yeterlidir.

Kullanıcının profilini eğer kendi hesabınızda görmüyor fakat web tarayıcısından görüyorsanız kullanıcı sizi engellemiştir.

Exit mobile version