Instagram Çoklu Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Instagram çoklu hesap silme işlemini nasıl gerçekleştireceğinizi merak mı ediyorsunuz? Bunu nasıl yapacağınızı hızlıca öğrenin.

Instagram Çoklu Hesap Silme

Instagram çoklu hesap silme özellikle mevcut hesabı dururken başka bir hesapla oturum açan ancak hesaplar kısmında diğer hesabının belirli bir süreden sonra görüntülenmesini istemeyen sosyal medya kullanıcıları tarafından nasıl gerçekleştirileceği merak edilen işlemlerin başında geliyor.

Normalde bir uygulamadan çıkış yapmanız durumunda oturum açma bilgileriniz unutulur, hesabınıza yeniden erişmek için kullanıcı adı ve şifrenizi yeniden girmeniz gerekir. Ne var ki Instagram ve Meta’nın diğer uygulamalarında durum tam olarak böyle değildir.

Bu uygulama, herhangi bir anda farklı hesaplarınız arasında geçiş yapmanıza olanak tanır. Böylelikle sadece tek bir hesapta oturum açmakla sınırlı kalmaz, herhangi bir hesabınıza sadece bir sefer giriş yapıp ileride tek bir dokunuşla istediğiniz hesaba geçebilirsiniz.

Instagram Çoklu Hesap Silme Adımları

Instagram’da birden fazla hesaptan birini silmek yani belirli bir hesapta oturumu açmak için uygulamayı açtıktan sonra sağ alt köşede bulunan profil fotoğrafınıza basarak profilinize gitmelisiniz. Daha sonra sağ üst köşedeki üç yatay çizgiye dokunup ayarlara girmelisiniz. Girişler bölümünde oturum açtığınız hesaplar sıralanacaktır.

Hangi hesapta oturum kapatmak istiyorsanız o hesabı seçin. Ardından aynı adımları takip edip o hesaptan çıkış yapabilirsiniz.

Bu hesaplara bir daha hiçbir şekilde erişilmesini istemiyorsanız ilgili hesabı kalıcı olarak kapatma yolunu da tercih edebilirsiniz.

Instagram hesabını süresiz bir şekilde silmek, hesabınızla ilgili tüm verilerin de kalıcı olarak yok olacağı anlamına gelir. Bu veriler profiliniz, sizi takip eden kişiler, yüklediğiniz fotoğraflar, beğendiğiniz gönderiler, yaptığınız yorumlar ve arşivler de dahil olmak üzere her türlü bilgiyi içerir. Instagram hesabınızı sildikten sonra verilerinize yeniden erişemezsiniz.

Exit mobile version