Instagram Birlikte İzleme Uygulaması Başlatıyor

Covid-19’un yayılmasını azaltmak için karantinalar, sokağa çıkma yasağı ve diğer aşırı önlemler devam ediyor. Muhtemelen birçoğunuz şu an evde oturuyordur. Ancak evde kalmak ve sosyal mesafeyi uygulamak, mutlaka arkadaşlarınızdan, ailenizden ve tanıdıklarınızdan kopacağınız anlamına gelmiyor. 

Yine de akıllı telefonunuz aracılığıyla dünyaya her yerde bağlı olmak mümkün. Karantina sırasında sizi bilgilendirmek ve eğlenmek için Instagram bir dizi yeni özellik açıkladı.

Instagram birlikte izleme özelliği

Instagram yepyeni özellikler deniyor. Bunlar içerisinde en göze çarpan özelliklerden biri, sizi ve arkadaşlarınızı birlikte eğlendirecek yeni bir özellik olan “Birlikte İzleme” modudur.

Bu uygulamayı kullanmak oldukça basit. Bazı arkadaşlarınızla görüntülü sohbet başlatırsınız ve görüntülü sohbetin sol alt köşesindeki fotoğraf simgesine dokunarak daha önce beğendiğiniz bazı fotoğrafları ve videoları paylaşabilir veya önerilenlere bakabilirsiniz.

Onları arkadaşlarınızla birlikte izlemeniz mümkün. Bu, siz ve arkadaşlarınız evde kalırken Instagram’da kaydırma deneyimini arkadaşlarınızla paylaşmak için oldukça iyi bir fırsat sunuyor.

Exit mobile version