Instagram Bana Soru Sor özelliği nedir?

Belli aralıklarda getirdiği yepyeni güncellemeleri ile kullanıcılarını mutlu eden Instagram, şimdi de Bana Soru Sor özelliği ile gündemde. Peki, Bana Soru Sor özelliği nasıl kullanılır?

Rakipleri Facebook ve Twitter ile sürekli bir yenilik yarışında olan Instagram’ın son bombası bana soru sor özelliği oldu. Peki kullanıcıların soru sormasını sağlayan özelliğin detaylarına birlikte bakmaya ne dersiniz?

BANA SORU SOR ÖZELLİĞİ NASIL KULLANILIR?

Öncelikle bu yeni özellik Instagram hikayeler kısmı ile birlikte kullanılıyor. Bu şekilde takipçilerinize soru sorabilir, ya da takip ettiğiniz kişilerin sorduğu sorulara cevaplar verebilirsiniz. Ama nasıl?

bana soru sor

Instagram hesabınıza giriş yaptıktan sonra ana sayfada yer alan Hikayeler kısmında, ekli olan bir hikaye varsa ekranın en üstündeki fotoğraf makinesi simgesine, yoksa Hikayeler’deki fotoğrafın üzerine tıklayın. Devamında eklemek istediğiniz video veya fotoğrafı seçin. Bu noktada arzu ederseniz istediğiniz çıkartmayı seçebilirsiniz. Bu alanda ayrıca Sorular isimli bir çıkartma göreceksiniz. Tıkladığınızda ekleyeceğiniz hikaye üzerinde ‘Bana Soru Sor’ yazan bir çıkartma belirecek. Soru cümlesini de isterseniz değiştirebilirsiniz. Son kontrolünüzü yaptıktan sonra hikayenizi ekleyebilir, takipçilerinizle paylaşabilirsiniz.

Unutmayın, gelen cevapları sırasıyla görüntüleyebilecek ve cevapları, kullanıcı ismini isteğinize göre anonim ya da belirgin bir şekilde paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version