Insta360 One X2 piyasaya çıktı

Insta360, One R kamerasını 2020’nin başında piyasaya sürdüğünde, kompakt 360 derecelik kamerası One X için yolun sonunun olması bekleniyordu. Sonuçta, One R’nin modüler tasarımı kolayca değiştirmenizi sağlar. One X’in yapabileceği her şeyi yapabilen çift lensli bir kamera modülü için normal aksiyon kamerası tarzı geniş açılı kamerası, tabiri caizse size iki (veya daha fazla) kamerayı bir arada sunuyor. Ancak, dizide bir One X2 için hala bolca yer olduğu ortaya çıktı.

INSTA360 ONE X2 FİYATI

One R, çok yönlü bir hepsi bir arada aksiyon kamerası olacak şekilde tasarlanmıştır. 430 dolara mal olan One X2, fotoğraflar ve videolar için en iyi cep kamerasına sahip olmakla ilgilidir. Önceki modele kıyasla güncellemeler bol miktarda bulunmaktadır. Modüler olmayabilir, ancak X2’nin tasarımının başka avantajları da var.

Xiaomi Redmi K30S resmen tanıtıldı

INSTA360 ONE X2 İÇİN KILIF EKLEDİ

One X2’nin şekli cebinizde kaymayı çok kolaylaştırır. Şirket, çift lenslerini en azından saklanırken çizilmeden korumak için koruyucu bir kılıf eklemiştir. Ayrıca elde kullanım için daha rahat ve artık muhafazasız 10 metreye (33 fit) kadar su geçirmez. One R’nin iki katı derinlikte. Ve önyüklemesi için daha uzun ömürlü bir pile sahip.

BU KAMERA İLE NELER YAPABİLİRSİNİZ?

X2’nin yeni bir dairesel dokunmatik ekranı var. Bu yüzden bu sefer, hiçbir şey amaçlanmadan, ne çektiğinizi görebilirsiniz. Ayrıca ayarları değiştirebilir ve atış sayısı, pil ömrü ve çekim modları gibi şeyleri takip edebilirsiniz. Dahası izleme için bir konuya dokunabilirsiniz.Yükseltilmiş Derin İzleme algoritması insanlara, hayvanlara ve diğer hareketli nesnelere kilitlenmenize ve onları çerçevenin merkezinde tutmanıza olanak tanır.

360 derecelik görüntü kalitesi, her ikisi de saniyede 30 kare ile 5.7K çözünürlüğe kadar çıkmalarına rağmen, One R’lerden bir adım daha yüksektir. Bit hızı 100Mbps’ye kadar çıkıyor. Kamera, renk bilimi, daha iyi stabilizasyon ve iyileştirilmiş ses kalitesini iki ek mikrofonla yeniden tasarlayarak toplamı dörde çıkardı.

ONE KAMERALAR BULLET TIME MODUYLA BİLİNİR

One kameralar, kamera etrafınızda 360 derece dönerken hareketi yavaşlatan harika Bullet Time moduyla bilinir. Kamera bunu ve çok daha fazlasını yapar. Sabit Kamera modu, sabitlenmiş geleneksel ultra geniş bir film klibi çekebilmeniz için tek bir X2 lens ile çekim yapmanıza olanak tanır. Ardından, kamerayı hareket ettirmenize gerek kalmadan panoramaları çeken yeni bir InstaPano fotoğraf modu var. Deklanşöre sadece bir kez basılması işi halleder. İki kamera lensinden farklı görünümlere sahip bir resim içinde resim videosu oluşturan yüz izleme özellikli güncellenmiş bir MultiView modu da vardır.

Diğer eklemeler arasında, Standart ve Günlük seçeneklerine katılan Canlı renk ayarı var. Ayrıca düşük ışıkta daha iyi fotoğraflar için bir PureShot modu ve su altı renk düzeltme için AquaVision Ses kontrolleri bulunuyor. 360 ​​derece canlı akış ve web kamerası yetenekleri de mevcut.

Yine de, Insta360’ın One kameralarını kullanmanın en sevdiğim kısmı Shot Lab eğitimleridir. Size kameralardan en iyi şekilde nasıl yararlanacağınızı gösterirler ve efektler her zaman kullandığınız efektler olmasa da, yaratıcılığınızı kesinlikle harekete geçirebilirler.

Exit mobile version