İnceleme: Urbanears Bagis

Apple ürünlerine, tüketici elektroniğine aşina kimselerin gözüne mutlaka çarpmıştır; rengarenk kulaklıklarıyla Urbanears markası. Minimalist ve modern kutularıyla dikkat çeken bu müzik tutkunu markanın en kompakt, aynı zamanda en uygun fiyatlı kulaklık modeli olan Bagis”i inceledik.

Urbanears Bagis, bir kulakiçi kulaklık. Kablosu üzerinde yer alan mikrofonu sayesinde sesli çağrılar için de ideal bir ürün. çEşitli renk alternatifleri ile gelen ürünün gri, beyaz, siyah gibi nispeten daha ciddi renklerin yanı sıra turuncudan sarıya, yeşilden mora çok daha iddialı seçenekleri de mevcut. Kare şeklindeki kulaklık kutusunu ilk açtığınızda minik kutucuklarla karşılaşıyorsunuz. Bu kutulardan birinde kulaklık, diğerlerinde ise 3 farklı boyda kulak pedi ve kullanım klavuzları yer alıyor.


ürün plastik kulakiçi ped”leri ve 30cm boyunca plastik iki kabloyla uzanıyor, bu bölümde mikrofon ve aynı zamanda kontrol butonu vazifesi gören kısım yer alıyor; ardından yuvarlak bir tutucu ile tek kabloya dönüşüp 3.5mm jack”e doğru pamuktan malzeme ile sarılı kablo halinde devam ediyor. ürün bu tasarım anlayışı rahatlıkla katlanabilen, kompakt bir kulaklık sonucunu ortaya çıkarıyor.

Kulaklık kulakiçinde muhteşem bir şekilde yer almayı başarıyor. 3 farklı boyuttaki pedlerle rahatlık garanti, çıkması gibi bir durum neredeyse imkansız. Ses performansına gelindiğinde ise 20Hz-20kHz frekans tepkisi, 16 Ohm empedans, 107 dB hassasiyet ve maksimum 5mW ses çıkışı sunuyor. 9mm sürücüye sahip kulaklık gerek baslarda gere tizlerde oldukça iyi. Ses performansı bu seviyede bir kulakiçi kulaklık için şaşırtıcı derecede net ve detaylı sonuçlar sergiliyor.

www.urbanears.com

Artıları

Tasarım

Ses performansı

Mikrofon özelliği

Eksileri

İplikten üretilen kulaklık kablosu zamanla aşınabilir

Exit mobile version