Immortality Çıkış Tarihi Ertelendi

Immortality çıkış tarihi için erteleme kararı alındı. Video oyununun çıkış tarihi 1,5 ay daha uzamış oldu.

Immortality Çıkış Tarihi Ertelendi

Immortality çıkış tarihi için erteleme kararı alındı Telling Lies’ın yapımcısı Sam Barlow tarafından geliştirilen video oyununu 26 Temmuz 2022 tarihinde piyasaya sürmeye hazırlanıyordu ancak alınan yeni karara göre sinematik korku oyununu oynamak isteyen oyuncuların bir süre daha beklemesi gerekiyor.

Etkileşimli sinematik korku oyunu yepyeni bir hikâyeye dayanmıyor. Oyun, Marissa Marcel’in ortadan kaybolmasına odaklanan üçlemenin bir parçası olarak çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Half Mermaid Productions, oyunu geçen yıl duyurmuştu fakat yenilerde alınan erteleme kararı, oyunu bekleyenler için kötü bir haber oldu.

Yeni oyunun arkasındaki ekip tarafından yayımlanan açıklamada hem video oyununun yeni tarihine hem de oyunun neden ertelendiği bilgisine yer verildi. Ekibin ayrıca oyunculardan küçük bir ricası da oldu.

Immortality Çıkış Tarihi Ne Zamana Ertelendi?

Immortality 30 Ağustos 2022 tarihine ertelendi. Erteleme kararı, oyunun resmî Twitter hesabı üzerinden duyuruldu. Video oyunu normalde 26 Temmuz’da çıkışını gerçekleştirecekti ancak Sam Barlow tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bugün IMMORTALITY’yi 30 Ağustos 2022’ye erteliyoruz. Marissa Marcel’in çalışmalarının gün ışığına kavuşması onlarca yıl aldı. Bu nedenle oynanış deneyiminin mümkün olabildiğince iyi olmasını sağlamak için bir ayı daha değerlendirmekten mutluluk duyuyoruz.”

Video oyununun çıkış tarihini iple çeken oyunculara atıfta bulunulan açıklamada yapımcıların oyuncuların bunu anlayışla karşılayacağını umduğu dile getirdi. Twitter üzerinden paylaşılan açıklama, “Marissa Marcel’e ne oldu?” sorusu ile noktalandı.

Exit mobile version