İkinci Rolls-Royce Boat Tail Geliyor

Rolls-Royce'un, 'Dünyanın en pahalı otomobili' unvanını elinde bulunduran özel üretim aracı Boat Tail modelinin ikincisi için tanıtım tarihi belli oldu.

İngiltere merkezli Rolls-Royce, ‘Dünyanın en pahalı otomobili’ olan özel yapım aracı Rolls-Royce Boat Tail aracının  ikincisini duyurdu.

Rolls-Royce Boat Tail, geçen yıl Concorso d’Eleganza Villa d’Este’de ilk kez görücüye çıktı. Bu, şu anda Rolls-Royce Phantom, Cullinan ve Ghost gibi ürünlere uygulanan bir düzendir.

Sadece Üç Adet Var

Bu araç modelinden sadece üç adet üretilecek. Araç, İtalya’daki como Gölü kıyısında düzenlenecek olan 2022 Villa d’Este etkinliğinde sergilenecek.

Rolls-Royce, ikinci Boat Tail’in bu yıl Como Gölü’ndeki Villa d’Este’de sahneye çıkacağını doğruladı. Bu yılki gösteri ne yazık ki biraz daha erken olacak. Ayrıca gösteri tarihi de 20-22 Mayıs oldu.

Yaklaşan Boat Tail’in farklı olup olmayacağını bilmiyoruz. Ancak marka için çok önemli bir an olduğu şüphesiz. Rolls-Royce, tasarımın Ismarlama bölümü aracılığıyla karoseri inşasına olan bağlılığının bir göstergesi olduğunuaçıkladı. Ayrıca bunun gelecekteki yönü ve portföyünün merkezi bir parçası olacağını ifade etti.

Çağdaş bir ticaret olmasına rağmen, marka, 2017 Villa d’Este’de tanıtılan Sweptail olan bu bölümün ilk yorumuyla karoser yapımının hızlanmaya devam edeceğini belirtiyor. Tekne Kuyruğu elle yapılmıştır ve dış ve iç tasarım açısından türünün tek örneğidir. 2021’de yapılan birkaç çarpıcı tek seferlik yapı arasındaydı.

Rolls-Royce CEO’su Torsten Muller-Otvos, Boat Tail’in ilk lansmanı hakkında açıklama yaptı. “Bu, marka için gerçekten tarihi bir an. Daha geniş lüks endüstrisini tamamen farklı bir alana taşıyan modern bir karoser hareketine öncülük ediyoruz. hiper-kişiselleştirme ve çağdaş himayenin esasen sınırsız olanaklar sağladığı yer.”

Özel model 19 fit uzunluğundadır ve en iyi malzemelerle bir araya getirilmiştir. Önde tasarım, arkaya doğru eğimli bir A sütunu ile etrafı saran bir ön cam kullanırken, arkada, beklenen dikey Rolls-Royce lamba tasarım ipucundan bir kopuş olan geniş, derin ayarlı lambalarla yatay bir vurgu tasvir edilmiştir. .

Exit mobile version