HUAWEI, Yeni Gözdesini Tanıttı

Huawei, kendine özel işletim sistemini her zaman daha doğal ve akıcı olmak üzere tasarlamaya gayret ediyor. Kullanıcıların ulaşmak istedikleri noktaya daha az adımla ulaşmalarını sağlamak için birçok ayarını yenilediği ve birleştirdiği yeni Android ara yüzünü tanıtıma çıkarttı. İşte ayrıntılar…

Yeni işletim sistemine EMUI 9.0 adı verildi. Önceki sürümlere göre yaklaşık yüzde 13 daha hızlı bir şekilde cihazı başlatabilen sistem, kısa süre önce duyulan Kirin 980’in performansını da içerisinde barındırmakta. Spotify üzerinde de daha hızlı deneyim sunan yeni ara yüzü, HUAWEI Mate 20 serisinde kullanılmak suretiyle kullanıcısını memnun etmeye çalışacak.

EMUI 9

Instagram Daha Hızlı Yükleme Yapıyor

HUAWEI tarafından yapılan açıklamada, günümüz telefonlarının aşrı derecede sundukları özellikler nedeniyle kullanıcıların kafalarını karıştırdıkları ve yeni sistemin bu karışıklığa son vereceği dikkat çekti. Kaliteli ve daha hızlı bir kullanım sağlamak için geliştirilen EMUI 9.0’ın, ayarlar menüsünün yeniden düzenlendiği firma tarafından yapılan açıklamaya eklendi. Performansın optimize edilerek dijital refah ve üretkenliğin hedeflendiği son sürümde, Instagram önceki sürüme göre yüzde 12 daha hızlı şekilde paylaşım yapabilmekte.

GPU Turbo 2.0 ile birlikte sunulan sistem, oyun ve grafik anlamında yüksek performansı ile dikkat çekmeye hazırlanmakta. Kesintisiz oyun modu, dokunmatik ekran yanıtı ve ağ bağlantısı gibi özelliklerin de geliştirildiğini kullanıcısına duyuran HUAWEI, genel bir kullanıcı kitlesi hedeflediğini göstermiş oldu.

Exit mobile version