Huawei Teknik Hizmetlerde Büyük İndirim Yapıyor!

Huawei indirimleri

Her alanda büyük hizmetler veren Huawei teknik servis konusunda da öncü konumunu korumayı başarıyor. Şirketin özellikle de teknik hizmet için yeni projeler geliştirdiği biliniyor.

Huawei şirketinin teknik hizmetler konusunda en çok önem verdiği konuların başında kargo geliyor. Bugünlerde evde kalınması daha fazla önerildiği için kuruluş teknik servise ihtiyaç duyan akıllı telefonunuzu evinizden alıyor. Hemen ardından teknik servis işlemleri yapılıp size geri gönderiliyor.

Huawei büyük hizmetlerle devam edecek

Şirketin teknik hizmetler alanında kargo servisi dışında bir önemli özelliği daha bulunuyor. Son günlerde bu şirkete ait akıllı telefon modellerinin anakart ve ekran değişimlerinde %40 indirim yapılacak.

Huawei son olarak kullanıcılara akıllı telefonlarını geri göndermeden önce iyice dezenfekte edecek. Böylece virüs bulaşma ihtimali çok daha fazla düşürülmüş olacak. Şirket neredeyse bütün detayları teker teker müşteriler yerine düşünüyor.

Muhtemelen ilerleyen dönemlerde Huawei teknik servis ile ilgili çok daha kapsamlı hizmetler olacak. Geçtiğimiz günlerde yine Huawei garanti süresini 1 ay kadar uzatmıştı. Sizce şirket bu stratejisi ile önemli bir başarı yakalayabilir mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Exit mobile version