Huawei Sound Joy Türkiye’de Satışa Çıktı! Fiyatı ve Özellikleri

Huawei, Türkiye pazarında yeni ürünlerini sundu. Şirket HUAWEI Sound Joy taşınabilir hoparlöriyle gençlerin dikkatini çekmek istiyor. İşte bu yeni ürünün fiyatı ve özellikleri...

Huawei Sound Joy taşınır hoparlörüyle Türkiye’deki kullanıcılarının karşısına çıktı. Huawei Sound Joy, su geçirmez tasarımı, kullanımı kolay uygulamasıyla makul fiyatlı, taşınabilir bir Bluetooth hoparlördür ve pili saatlerce değil günlerce dayanır. Ses kalitesi sizi şaşırtmayacak ama bir odayı dolduracak kadar güçlü. Huawei veya Android telefonu olan herkes için harika bir seçim, ancak Apple cihazlarıyla bundan en iyi şekilde yararlanamayacaksınız.

Huawei Sound Joy Cihazının Tüm Detayları

HUAWEI Sound Joy, tüketicilere gittikleri her yerde inanılmaz rahatlık ve birinci sınıf ses deneyimleri veren; günlük kullanım için tasarlanan kompakt, şık ve taşınan bir hoparlör. Dokuma kumaş tasarımı, IP67 dereceli toza ve suya dayanıklılık ve kaymaz yüzey; hoparlörü her koşulda sağlam ve dayanıklı hale getiriyor. Cihazın 26 saate kadar çalma süresini destekleyen 8800 mAh geniş kapasiteli dahili pili mevcut. Ayrıca hızlı şarj desteği ile Sound Joy; her türlü dış mekan partisine hayat verecek ideal bir taşınır hoparlör ön plana çıkıyor.

202 mm yüksekliğinde ve 680 g ağırlığında ve 73 mm çapında olan Sound Joy; taşıması bir su şişesi gibi kolay. Piknik yapmaktan parkta yürüyüşe ve şehirde bisiklete binmeye kadar Sound Joy, tüketicilerin en sevdikleri melodileri her türlü açık hava etkinliğine getirmelerini sağlayan harika bir arkadaş.

Devialet’in SAM teknolojisinden yararlanan Sound Joy, minimum bozulma ile daha özgün ses deneyimleri veriyor. İkonik Push-Push pasif radyatör, daha net ve distorsiyonsuz sesler üreterek; ses dalgalarını dengelemek için arka arkaya yerleşen iki diyafram içeriyor. Ayrıca taşınır hoparlör yüksek seste yüksek frekanslar ve derin bas sağlamak için 2 yönlü hoparlör sistemi kullanıyor. Hatta orta ve alçak frekanslar için ayrılan bir tweeter ve bir hoparlör ünitesi birlikte çalıştıklarında daha net ve daha etkileyici ses üretiyorlar.

Hoparlörün Fiyatı

Pil azaldığında bile 40W hızlı şarj; kullanıcıların HUAWEI Sound Joy’u hızlı ve güvenli bir şekilde çalıştırmasını sağlar. Sadece 10 dakikalık şarj ile hoparlör bir saat daha çalar. Hoparlör, sadece 3 saat içinde tam şarj olur. Huawei’nin yeni cihazı obsidyen siyahı ve ladin yeşili renk seçenekleriyle geliyor. Ayrıca cihaz 2.199 TL tavsiye edilen son tüketici fiyatıyla Huawei Online Mağaza’da satışa sunuluyor.

HUAWEI Sound Joy ürününü satın almak için tıklayın

 

Exit mobile version