Huawei Play Store Yükleme Yöntemi Nedir?

Huawei Play Store yükleme yöntemine mi ihtiyacınız var? Bu yöntem ile saniyeler içinde istediğiniz Android uygulamasını indirebilirsiniz.

Huawei Play Store Yükleme

Huawei Play Store yükleme yöntemi, Amerika Birleşik Devletleri ve Çin gerginliğinden ötürü Huawei markalı akıllı telefonların artık Google desteğine sahip olmaması yüzünden en çok araştırılan yöntemlerden biri hâline geldi.

Huawei’in yeni akıllı telefonlarına bakıldığında Google hizmetleri artık görülemiyor. Bu hizmetlerin arasında bir Android telefon için olmazsa olmazlardan biri olan Play Store da bulunuyor.

Play Store, milyonlarca uygulamayı güvenli bir şekilde indirmek için en etkili çözüm yollarından biri olduğundan telefonunda bu uygulama mağazasını göremeyen kullanıcılar doğal olarak nasıl uygulama indireceğini merak ediyor.

Şirket, bunun için şu anda iki seçenek sunuyor. Bu yöntemlerden ilki olan AppGallery üzerinden telefonunuza belirli uygulamaları indirebiliyorsunuz. Ben uygulamaları direkt Google’ın Play Store’undan indirmek istiyorum diyorsanız Huawei, bunun için de bir çözüm yolu sunuyor.

Bu ikinci yöntem sayesinde Play Store’da yer alan tüm uygulamaları telefonunuza indirip kullanabiliyorsunuz.

Tabii ki Huawei telefonlara Android uygulama indirme süreci Google hizmetleri ile gelen akıllı telefonlardan biraz farklı ama sizi endişelenmenizi gerektirecek kadar karmaşık bir süreç beklemiyor. Huawei, bütün süreci kullanıcılar için basit tutuyor.

Huawei Play Store Yükleme Nasıl Yapılır?

Bu indirdiğiniz uygulamaları açmak için her seferinde GSpace’e girmek zorunda da değilsiniz. Uygulamaların kısayolunu oluşturmak için indirme işlemi tamamlandıktan sonra GSpace’e girip uygulamanın üzerine basılı tutabilir ve kısayol oluşturma seçeneğine dokunabilirsiniz. Kısayol oluşturulduktan sonra “Ekle” seçeneğine basarak kısayolu ekleyebilirsiniz.

Bu noktadan itibaren uygulamaya girmek için sadece o kısayola basmanız yeterli olacaktır. Uygulama açıldığında arka planda GSpace’in de açıldığını unutmayın. Açık uygulamaları dilerseniz işiniz bittikten sonra kapatabilirsiniz.

Exit mobile version